SEGON PARTIT DE PREPARACIÓ JUVENIL PREFERENT
BON PARTIT DE FUTBOL AMB UN RESULTAT ENGANYÓS
FC.PRADENC ( Primer equip Tercera Catalana ) 4
AEC.MANLLEU (Juvenil "B" de Preferent) 2

Bon partit de futbol el vist ahir dimecres al Municipal de Prats de Lluçanès entre el primer equip local i el Juvenil de Preferent del Manlleu. Tot i ser un enfrontament en caire d'entrenament i preparació, la diferència d'edat de l'equip local (algun d'ells doblaven la dels jugadors del Manlleu) no ha impedit veure a un Manlleu a un gran nivell. Els objectius dels tècnics manlleuencs creiem que s'han pogut assolir, competir contra un equip fort físicament i no afluixar i buscar el joc amb pocs tocs entre d'altres. Poder el que ha mancat a l'equip ha set finalitzar el munt de oportunitats que ha tingut, ja que si així agués set, el resultat final seria un altre. Per la part local també a destacar diverses clares ocasions de gol i en moltes d'elles l'encertada actuació del porters del Manlleu en JOAN ENRIC i en FERRAN.
El Manlleu fins hi tot ha anat per davant en el marcador,En JORDI ha marcat el 0-1 molt aviat, en el minut 5.El Pradenc ha fet mal amb el joc a pilota parada i, ha aprofitat la seva alçada per empatar el partit en el minut 15. Amb l'empat el control passa a ser altern, amb arribades pels dos equips, però el Manlleu no marca i els locals n'encerten dues acabant la primera part amb un resultat molt enganyós de 3-1.
La segona ha set molt més pel Manlleu amb moltes arribades a porta, però amb errades finals, fins que a 10 minuts per la fi del partit en ÈRIC aconsegueix el 3-2.Ja a les acaballes del partit en una contra el Pradenc marca el definitiu i enganyós resultat final de 4-2.
Les conclusions finals son positives tot i el resultat enganyós final que era el de menys..Molt bé nois !!!! poc a poc aneu agafant el ritme...a seguir treballant !!!