dilluns, 16 de setembre del 2013

EL JUVENIL DE PREFERENT TANCA LA PRETEMPORADA AMB BONES SENSACIONS

Dos partits son els jugats aquest cap de setmana pel Juvenil B que donen per acabada la pretemporada de l'equip. Una pretemporada molt treballada física i tàcticament deixant a part els resultats dels partits disputats i destacant les moltes proves realitzades de les que han de servir per entrar ja en competició el proper cap de setmana a Caldes de Montbui.
El primer partit del cap de setmana va ser el dissabte. El rival va ser un gran Sabadell, equip format per jugadors la majoria de tercer any de juvenil i que és un dels favorits en el Grup 3 de Preferent per pujar a Nacional. La diferència física dels dos equips feia preveure un resultat ampli favorable pels de Sabadell. Doncs lluny de les previsions, el Manlleu va fer un partidàs. Inclús va tenir opcions de guanyar.
El primer temps va ser trepidant, amb opcions pels dos equips, en les del Sabadell cal destacar la gran actuació de JOAN ENRIC en la porteria, en dues intervencions en que ja es cantava gol visitant. Per part del Manlleu també dues ocasions molt clares, una en la que la pilota topa amb el travesser i la segona una gran jugada d'equip acaba molt ajustada al pal per part del CARLES sobre la sortida del porter del Sabadell. La primera part acaba amb empat, 0-0.
En la segona el ritme decau una mica però el bon joc dels dos equips segueix. El  Sabadell s'avança en el marcador a la sortida d'un córner aprofitant un mal refús del Manlleu. Però, tot seguit el Manlleu empata en una jugada ràpida, una passada llarga que fa que en AITOR es planti davant el porter  i el superi per alt.
Els minut passaven i el Manlleu li comença a fallar les forces després de tanta intensitat en el joc i, a dos minuts per acabar el partit el Sabadell trena una bona jugada i es planta sol a la porteria defensada aquesta segona part pel FERRAN que no pot fer res per aturar el definitiu 1-2.
El Segon partit s'ha jugat diumenge. Ha set front al Cadet "A" del Manlleu de Divisió d'honor .Cal dir que el el Juvenil B hi han participat jugadors del Juvenil C .El resultat final ha set de 4-1 pel Juvenil tot i el bon nivell del Cadet"A", el que ha fet una molt bona primera part en la que fins hi tot ha marcat el primer gol del partit.