JORNADA 2
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU SEGUEIX AMB LA MALA SORT I PERD INJUSTAMENT FRONT A UN AFORTUNAT BANYOLES
AEC.MANLLEU"B"-2 CE.BANYOLES"A"-3

La mala sort segueix amb el Manlleu sense trobar la manera culminar el seu millor joc i les moltes ocasions que obté amb punts a la Classificació. El Manlleu ha tornat a ser superior al seu rival el Banyoles com també ho va ser a Caldes de Montbui però dels sis punts disputats cap han set pels osonencs.
Si l'altre dia a Caldes van ser els pals i la nefasta actuació arbitral, en aquest ha set el propi Manlleu que ha pecat de feblesa de concentració en moments puntuals en els que el Banyoles n'ha sortit força afortunat. Això no treu el gran esforç físic de l'equip per remuntar un partit que s'ha posat molt muntanya a munt en el minut 54 .
La primera part ha acabat tal com ha començat, amb 0-0. Els primers minuts els dos equips han intentat trenar jugades però les defenses han estat molt concentrades i encertades sense deixar opcions als davanters. Aquest joc de mig camp dels dos equips s'ha acabat en el darrer quart del primer temps en el que el Manlleu ha començat amb les seves arribades i domini. Fins a tres molt bones ocasions ha tingut el Manlleu per inaugurar el marcador, però la manca d'encert final no ha deixat acabar el primer temps amb un marcador favorable al Manlleu.
En la Segona, el Manlleu ha sortit com desorientat i amb manca de concentració. Ho ha pagat molt car rebent dos gols en cinc minuts. El 0-1 arriba al minut 49 en una mala entesa entre les passades defensives del Manlleu que fan que la pilota quedi habilitada per FACU que a la frontal de l'àrea petita creu la pilota sorprenent al porter JOAN ENRIC del Manlleu . Cinc minuts després, en minut 54 en PAU RUBIO culmina una jugada per la banda per fer pujar el 0-2.
Amb aquest resultat tant desfavorable pel Manlleu i amb 35 minuts per endavant l'equip manlleuenc s'aboca a l'atac i tornen a venir les ocasions locals. Fruit del domini i ocasions del Manlleu arriba el 1-2 en el minut 20 de l'ERIC culminant una excel·lent entrada per la banda dreta . El Banyoles es defensava com podia amb un Manlleu abocat buscant l'empat.
El temps s'esgotava quant a dos minuts pel final, en el minut 88 arriba el premi pel Manlleu en un clar penal assenyalat pel col·legiat. En ROGER VERDAGUER  marca el 2-2 fent justícia al vist fins a les hores.Semblava ja que no hi hauria temps per rés més i que el partit acabaria amb empat i...apa tornem-hi amb la mala sort....El Banyoles treu de mig camp pel gol rebut amb una pilota llarga, que en principi semblava clara pels dominis del Manlleu, però la passivitat de la defensa i porter fan que en JAUME sigui més llest que tots els del Manlleu desviant la pilota en la sortida del JOAN ENRIC i aquesta ajudada en l'intent de desviar-la a fora d'en PAU entrant dintre la porteria, Seria un nou gerro d'aigua freda pel Manlleu i el 2-3 un minut després d'aconseguir empatar.
Els darrers  tres minuts d'afegits el Manlleu desesperat ho intenta, el Banyoles aguantant com pot que passi el temps fins que aquest s'acaba i...els tres punts cap a Banyoles.