JUVENIL PREFERENT GRUP 2
UNA SETMANA PLENA DE "MÍSSILS" EMOCIONALS  A L'EQUIP, CULMINEN A CALDES DE MONTBUI AMB DOS "DARDS" DE LA TRIPLETA ARBITRAL

FC.CALDES DE MONTBUI"A"-2 AEC.MANLLEU"B"-1

El Juvenil B de Preferent del Manlleu es presentava al camp del Caldes de Montbui per donar el tret de sortida a una nova temporada i...a una nova etapa.Ha set una setmana carregada de fortes emocions per la marxa del seu entrenador i coordinador del Manlleu en JOSEP MARIA SALA molt sobtada i a la vegada molt penetrant sentimentalment per tots els que hem vist creixer a l'equip des de Prebenjamins. També la nova incorporació del nou tècnic GERARD AUTET que formarà junt al preparador físic i segon entrenador ALBERT RUDÉ. Cal sumer-hi també les baixes importants com les del SERGI i en POL DE LA VIUDA per lesió .
Aquesta situació anímica feia preveure un Manlleu estrany, diferent, fluix i amb la derrota assumida. Dons de tot lo anterior tant sols van sortit derrotats en el partit i, una derrota totalment immerescuda . Però com be va dir l'ALBERT RUDÉ " Hem perdut el partit,si, però n'hem guanyat un altre per golejada, ha set el partit contra nosaltres mateixos, Tant en GERARD com jo ens sentim orgullosos d'aquest equip".
El recolzament a al nou tècnic GERARD AUTET ha set total. Des de el primer moment en GERARD s'ha trobat plenament integrat i estimat per tots. I tots plegats cal continuar l'impressionant historial de l'equip.
El partit dirigit pel Sr DIDAC MOLINA i assistit a les bandes per ÈRIC TAVERO i MARC CORREA comença amb un Manlleu endarrerit i un Caldes amb domini. Molt aviat, en el minut 7 JOAN MOLIST fa un clar penal que  CARLOS MARTINEZ s'encarrega de marcar de manera inapel·lable el 1-0. Un gol que arriba molt aviat i que fa despertar al Manlleu que passa a igualar el domini i a crear ocasions.Dues de molt clares per AITOR i en JORDI que no troben els tres pals.
S'arriba al minut 22, i en ell una de les jugades clau. El Manlleu trena una bona jugada per la banda on l'ÈRIC arriba fins la frontal i el seu tret creuat topa al pal, el rebuig l'aprofita en GERE que torna a topar amb el pal i del travesser la pilota bota a dintre la porteria per tornar a topar amb el pal.Tres trets al pal en una mateixa jugada. L'arbitra molt ben situat ho veu però mira al linier, que mara meva quin desastre de liniers,no diu res i no dona el clar gol. El Joc segueix amb tot l'equip i aficionats del Manlleu reclamant el gol legal i en la jugada següent, en el minut 23 CARLES VALLS del Caldes Patina dintre l'àrea en el seu intent d'arribar a la pilota i amb la cama dreta aixecada fa falta clara al JOAN ENRIC, que toca pilota, en la seva desesperada sortida. El Sr.DIDAC deixa seguir i a porta buida el ORIOL GAYOLA fa pujar el 2-0.. En dos minuts es passa del que devia ser el empat a perdre per dos gols de diferència.
El Manlleu passa a dominar totalment al Caldes, amb mala sort en els metres finals i amb una actuació arbitral molt desafiant i nul.la a les bandes.Tot i així, el Caldes Te dues bones ocasions que en JOAN ENRIC les sap neutralitzat molt bé. El primer temps acaba amb aquest injust 2-0 pel Caldes.
La segona comença i acaba amb domini clar pel Manlleu, amb un Caldes veient com passava el temps, simulant moltes lesions, amb pilotes llargues i a fora, fent canvis per parar el joc del Manlleu i esperant la fi del partit. Rés a dir a aquesta manera de jugar del Caldes, ha set noble i permesa pel col·legiat que tant sols ha allargat 1 minut a la fi del partit..INCREÏBLE !!!.
En el minut 60 arriba el quart pal pel Manlleu. No hi havia manera. Fins que en el minut 75 arriba el cinquè pal manlleuenc però, aquesta vegada el rebuig l'aprofita en ROGER PALLÀS per afusellar el que seria el definitiu 2-1. Gol que en ROGER ha dedicat al JOSEP MARIA SALA que era ,junt amb la seva família, veient el partit a la tribuna.Fins al final, un Manlleu abocat buscant l'empat i un Caldes esperant la fi d'un partit que quedarà a les nostres ments pel que va passar a l'equip aquesta setmana.
La derrota és el de menys, ja vindran les victòries.Cal destacar l'actitud i l'entrega de tothom i recolçar al GERARD i a l'ALBERT... SOM-HI MANLLEU...QUE AIXÒ TOT JUST HA COMENÇAT !!!!
MINUT 22...EL QUE TENIA QUE SER EL 1-1

MINUT 23...EL QUE NO TENIA QUE SER EL 2-0