dilluns, 23 de setembre del 2013

ESCRIT DEL JOSEP MARIA SALA BOIX

Moltes gràcies a tots, he passat molts anys al costat dels vostres fills, sincerament els he vist fer-se grans amb l’orgull de saber que segurament, alguna cosa hauran après de mi. No dubteu que jo he après molt d’ells i que estigui on estigui, no els oblidaré, com tampoc oblidaré els anys viscuts al manlleu, bons i mals moments els conservaré tots, perquè de tot se n’aprèn, però com sabeu ara em toca seguir endavant, en el que sé fer, que és, en el món del futbol. Tinc molt que aprendre i alguna cosa que ensenyar. Intentaré fer-ho el millor possible.

Ara això, va per a vosaltres nanos: “somieu el que vulgueu somiar, aneu allà on vulgueu anar, sigueu el que vulgueu ser, perquè només teniu una vida i una oportunitat per fer les coses i que quan vinguin els moments difícils, que segur que vindran, aquells que posen a prova la nostra fràgil fortalesa i que t’ensenyen qui ets i de qui et pots refiar, i que tard o d’hora acaben passant, sapigueu adonar-vos que tot es pot superar i que encara que poc ets una mica millor que abans.


Bé, i a partir d’ara, quan ens creuem per la vida desitjo que mentre em saludeu penseu que podeu comptar amb mi, perquè així serà...I des d’aquí, ja que no ho puc fer un a un, vull aprofitar per a donar les gràcies als pares, entrenadors, treballadors del club i directius per haver pogut gaudir de tots aquests anys al manlleu, però quan una porta es tanca, se'n obre una altra. I ara, és el moment de començar nous projectes.

Que tingueu una bona temporada i que els resultats us acompanyin! Ànims cracks, fins aviat. VAMOS, VAMOS!!!

                                                                  JOSEP MARIA SALA BOIX



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.