dilluns, 9 de setembre del 2013

AMISTÓS JUVENIL PREFERENT JUGAT A NAVARCLES
EL MANLLEU HI POSA BON JOC PERÒ LA SORT ACOMPANYA ALS LOCALS
CF.NAVARCLES "A"-3 AEC.MANLLEU"B"-0

El Manlleu va disputar ahir diumenge un altre amistós per tal de preparar-se per l'inici de la competició de Juvenil Preferent. Aquesta vegada ha visitat la població de Navarcles per jugar contra el seu Juvenil també de Preferent.
El partit va ser net i noble pels dos equips. Amb dues maneres molt diferents de jugar. El Manlleu amb joc de toc i combinació , el Navarcles allunyant el perill del seu terreny amb trets llargs i joc alt. La llàstima de tot plegat va ser la llastimosa i vergonyosa actuació del jutge del partit que s'ha fet el protagonista llastimós en un partit en el que els dos equips van jugar noblement.
No més començar el Manlleu es marca el  1-0 en propi porta. Amb aquest resultat, el Manlleu s'imposa en totes les jugades, dominant el partit molt clarament i, arribant una vegada i una altre a la porteria local, però la bona intervenció del porter del Navarcles, els tres trets al pal i la mala sort impedeixen el gol manlleuenc.
Ja en temps de molt afegit es senyala córner pels locals equivocadament i en ell, el Navarcles aconsegueix el 2-0.
La segona ha set més igualada . Novament la mala sort impedeix que el Manlleu marqui. I en canvi el Navarcles aprofita una pilota dividida a la frontal per marcar el que seria el definitiu 3-0.
Queda poc per l'inici de la temporada i, el Manlleu va assolint objectius deixant els resultats al marge. Partit a partit l'equip s'adona que en aquesta categoria no ni ha prou amb jugar bé a futbol, el contacte físic i la picardia compta moltíssim... i  ara toca rubricar aquesta faceta...
El proper partit amistós és previst pel proper cap de setmana. Aquesta vegada serà el retrobament per primera vegada en aquesta pretemporada en el Municipal de Manlleu front al Juvenil"A" del Sabadell. Si no hi ha cap canvi serà el proper dissabte dia 14 de Setembre a les 17:00 hores... SOM-HI MANLLEU !!!







MOMENTS GRÀFICS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.