dilluns, 7 de febrer del 2011

VÍDEO RESUM JORNADA 18
UFB.JABAC I TERRASSA-0 AEC.MANLLEU-1


Nota: Per escoltar no més la música del vídeo aneu al reproductor "DEEZER" , en la barra lateral dreta i cliqueu sobre "PAUSA"
VÍDEO: JOAN   MUNTATGE: mack

3 comentaris:

  1. La meva interpretacio del gol anul.lat crec que es que quan el defensa intenta rebutjar la pilota en Roger,que es qui fa el gol, part de fora de joc.
    Pero el reglament diu de la REGLA 11 que parla del fora de joc, que si es d´un rebutj intencionat del defensa tal com passa aqui no hi ha fora de joc. Nomes hi ha fora de joc quan la pilota prove d´un rebutj del porter, toca un jugador defensor per que li rebota, o toca als pals.
    La diferencia es que el gol de la setmana passada si que ve d´un rebutj del porter.
    Llavors aquest gol esta mal anul.lat. La prova es que cap dels jugadors del Jabac protesta.
    Llavors es donaria el cas que totes les pilotes que entressin despres d´una falta serien fora de joc si no entren a porteria directament. Els nostres nanos s´hi haurien de fixar en aixo per que ja portem dos gols anul.lats en les mateixes cicunstancies, un ben anul.lat i l´altre malament com es el cas d´aquest cap de setmana.
    Tot i que qualsevol equip hauria pogut guanyar per les ocasions que van disposar, que qualsevol resultat estaria correcte, si el gol hagues pujat al marcador, un altre partit hauriem vist al final.
    On som es per que ens ho mereixem i a alguna gent els dol. No m´extranyaria que desde els arbitres o desde altres estaments tambe tinguin aquest sentiment i vulguin posar remei i ho dic per l´arbitre del partit per que amb nosaltres tot i no fer moltes faltes son mes rigurosos que amb els adversaris. La prova es la sancio del nostre jugador i que al partit tot començar ja li anaven buscant.

    ResponElimina
  2. Ey de bon rotllo i gracies per la foto que jo tambe surto

    ResponElimina
  3. Hola amic Carles. M'alegra molt que escriguis i donis la teva opinió que, jo comparteixo totalment. Aquest espai és per això, per opinar, contrastar i, sempre, com ho has fet tu i sol fer tothom, amb respecte. Referent a la foto,és molt maca, l'autor és de l'amic Jordi, quan la vaig rebre ho vaig tenir molt clar...Fill i pare, A LA PORTADA DEL BLOG !!!!!..jajajajjaja.
    Gràcies novament per la teva participació i, una braçada.

    ResponElimina

.