dissabte, 26 de febrer del 2011

EL MANLLEU ES REAFIRMA EN EL SEGON LLOC DESPRÉS DE LA SEVA VICTÒRIA AL CAMP DE LA DAMM.

CF.DAMM - 2
AEC.MANLLEU-3

El manlleu continua en el segon lloc de la classificació després de la seva visita al camp de la Damm i guanyar el partit per 2-3. Partit que es presentava dificultós per les dimensions reduïdes del terreny de joc i per les quatre baixes per lesió de GUILLEM, ALBERT, AITOR i en JOAN ENRIC.

Molt li ha costat a l'equip entrar en joc i acostumar-se a les petites mides del camp. Els primers 18 minuts la Damm ha jugat més bé i, encara que no ha creat moltes ocasions ha portat el ritme del partit. El Manlleu no es trobava amb el seu joc i en el minut 17, després de dos avisos, la Damm marca el 1-0 a conseqüència d'una pena màxima inexistent. A partir del gol local, el Manlleu  comença a retrobar-se i a trobar la manera de jugar en la "bombonera" de la Damm. En el minut 21 en GERE se li fa un clar penal que l'àrbitre no tant sols no el pita si no que li ensenya la targeta groga per simular. En el minut 23 arriba el 1-1 pel Manlleu, en ROGER VERDAGUER és el seu autor. S'arriba a la miga part amb empat a un .

CARLES

La segona ha set tota pel Manlleu que , en el minut 48, i després de tres córners seguits, en ROGER PALLÀS fa que l'equip s'avanci 1-2. Tres minuts després, en MAURO marca el 1-3 amb una rematada de cap. Amb aquest resultat tant favorable i un Manlleu controlador, la Damm no es rendeix i marca el definitiu 2-3 en el minut 65. Els darrers minuts i amb el resultat ajustat la Damm ho intenta, però el Manlleu no deixa que el marcador li sigui desfavorable.

Amb aquesta victòria l'equip suma 46 punts i continua segon amb 2 punts de deferència amb el tercer, el St.Andreu. El proper cap de setmana es para la competició de lliga i, fins l'altre cap de setmana , visita el municipal el Barça...Desitgem la millora dels jugadors lesionats i el passible retorn d'algun d'ells per la visita del Barça.