diumenge, 6 de febrer del 2011

EL MANLLEU ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

UFB.JABAC I TERRASSA-0
AEC. MANLLEU - 1

El manlleu es retroba amb la victòria al camp del Jabac de Terrassa, després de dos empats consecutius amb el Badalona i el St.Andreu . Aquest resultat li permet continuar en la tercera posició empatat a punts amb el Mataró.

0-1.minut 16 AITOR
Molt iterés ha tingut aquest partit per part dels màxims competidors del Manlleu, inclòs el mateix Jabac, creient que el Manlleu punxaria. Doncs, no ha sigut així, encara que el Jabac ho ha posat difícil.

La primera part ha sigut clarament pel Manlleu remarcant l'esperit lluitador dels locals. Aviat han arribat les oportunitats pel Manlleu amb tres ocasions dels tres atacants manlleuencs GERE, VÍCTOR i AITOR. En el minut 13 l'AITOR ha sofert un clar penal que l'àrbitre no ha assenyalat. Però en el minut 16 arriba el gol del Manlleu  (0-1), aquesta vegada l'AITOR no perdona i marca el seu 22 gol en la competició.

En el minut 18 l'àrbitre no dóna per vàlid un segon gol pel Manlleu davant l'estranyesa de tots . Comentar , de passada, l'arbitratge casolà d'avui. Amb el resultat advers el Jabac ha començat a tenir més continuïtat en el seu joc però sense massa perill. En el minut 31, un altre possible penal no senyalat a favor del Manlleu, ha donat pas al descans.

La segona part ha sigut més igualada amb un Jabac intentant igualar i un Manlleu portant perill a la contra. El Manlleu ha tingut dues clares ocasions per marcar, una d'en POL (minut 58) i l'altre d'en JORDI (minut 68) però el porter local ha estat molt encertat.

Els darrers minuts del partit i, amb el Manlleu amb 10 jugadors a conseqüència de l'expulsió injusta per acumulació d'en CARLES ,el Jebac s'ha abocat a la porteria d'en JOAN ENRIC que, com de costum, ha estat molt encertat, aturant i desviant amb seguretat els darrers cartutxos dels locals. Cal destacar la ocasió més clara del Jabac a dos minuts de la fi que ha passat llepant el pal esquerra de la porteria d'en JOAN ENRIC. Final i, tres punts molt importants cap a Manlleu que enforteixen la gran temporada de l'equip.