dissabte, 12 de febrer del 2011

EL MANLLEU SENTÈNCIA EL PARTIT EN EL PRIMER QUART

AEC.MANLLEU - 8
UE.SABADELLENCA-1

18 minuts han set suficients per que el Manlleu deixi el partit clarament sentenciat davant una voluntariosa Sabadellenca . Una gran varietat  d'ocasions han fet que el resultat final tant favorable es quedés curt.

3-0 minut 18. GERE

Molt aviat el Manlleu ha marcat el seu primer gol, en el minut 2 GERE aconsegueix el 1-0 , vuit minuts després VÍCTOR marca el 2-0 (minit 10) i, en el minut 18 en GERE repeteix i estampa el 3-0. Fins a la fi de la primera part més ocasions per un Manlleu molt superior però sense afectar al marcador.

5-0 minut 42 VÍCTOR

En la segona el monòleg del Manlleu ha continuat i, en el minut 41, l'AITOR fa el 4-0. Un minut després, en el minut 42, ha tingut que haver dos penals seguits a l'àrea visitant per, finalment l'àrbitre, decidir assenyalar el segon i en VÍCTOR transforma el 5-0 (com costa assenyalar penals a favor al Manlleu !!!! ). Sense respir pels de Sabadell el Manlleu torna ha trobar porteria i, en el minut 47 en GERE  marca el 6-0 i un "hat trick". En el minut 60 arriba el 6-1 i gol de l'honor de la Sabadellenca en l'única jugada clara i tret clar entre els tres pals del partit. En el minut 57 hi ha un tret al pal d'en VÍCTOR i en el minut 67, ell mateix, aconsegueix al transformar en una falta directa i per tot l'escaire el 7-1 i de la mateixa manera que en GERE,  també un "hat trick". En el minut 71 arriba el definitiu 8-1 d'en JORDI.

Amb aquesta victòria i amb la derrota del St.Andreu al camp del Barça, fan que l'equip segueixi tercer empatat amb el Mataró però, tant sols a un punt del segon, el St.Andreu.