dissabte, 19 de febrer del 2011

EL MANLLEU, MOLT SUPERIOR, SUPERA AL BELLVITGE
AEC.MANLLEU - 5
UD.UN.BELLVITGE-1
El Manlleu ha complert amb els pronòstics i no ha tingut problemes per superar a un Bellvitge en posició clara de descens. Encara que el joc trenat del Manlleu no ha set molt fluid, les ocasions creades han set moltes, al mateix que les desaprofitades. En el cas d'estar més encertats, la golejada que hagés rebut el Bellvitge hagués set d'escàndol.

El partit ha tingut uns primers minuts amb un Manlleu jugant l'estil visitant, amb pilotes altes i dividides. Aquest joc no és el del Manlleu i, a partir del minut cinc, comença a jugar per baix i a combinar. D'aquesta manera arriba el 1-0 d'en JORDI en el minut 8. I dos minuts després, en el minut 10, el 2-0 d'en MAURO. Amb aquest resultat tranquil·litzador, el Manlleu juga el seu futbol de toc i comença a sumar arribades que no entren a la porteria visitant per poc . Amb això s'arriba al minut 23 i l'AITOR clava el 3-0. El que queda fins acabar la primera part és la continuïtat del domini manlleuenc i alguna esporàdica arribada del Bellvitge en tirs llunyans en els que tant sols en un d'ells ha fet lluir a l'IGNASI enviant a córner . Cal remarcar la bona actuació en les poques intervencions que a tingut de l'IGNASI que, avui ha jugat tot el partit degut a una lesió durant aquesta setmana d'en JOAN ENRIC.

En la segona part, amb el marcador i el domini tant clar del Manlleu, s'aprofita per fer proves i canvis de posicions que fa que el joc quedi més travat. Però les ocasions no s'acaben, si no que continuen. En el minut 39 arriba el 4-0, segon gol de la matinal per part de l'AITOR.Amb aquest resultat han arribat uns 10 minuts el els que el Bellvitge ha tingut les úniques opcions per marcar el 4-1 , ho ha aconseguit en el minut 59 de la única manera que es veia que podia fer-ho, aprofitant una pilota alta centrada des de la cantonada. Aquest gol visitant queda com el de l'honor ja que fins a la fi del partit el manlleu desaprofita fins a set ocasions que entre la mala sort i, la bona actuació del porter visitant, no entra de manera miraculosa. En el minut 68 en VÍCTOR desaprofita, per mala sort, un penal assenyalat, topant la pilota al travesser  . Finalment, tantes ocasions del Manlleu troba premi en el minut 71, amb el 5-1 final d'en ROGER PALLÀS.

penal al travesser d'en VÍCTOR 
Els dos darrers partits jugats a casa seguits ,el Manlleu ha aconseguit l'objectiu de sumar els sis punts en joc i continuar en les primeres posicions en la classificació. Els propers rivals, La Damm a fora i, després e casa amb el Barça.... 


ROGER VERDAGUER


POL DE LA VIUDA

GUILLEM

GUILLEM

NIL MARISCAL, PAU, CARLES
 Aportació de dades : LLUIS    Fotos: JORDI     Crònica: mack
 Vídeo resum del partit...en construcció.

7 comentaris:

  1. para mi el bellvitge es mejor club k el manlleu y hoy hemos merecido mas.creo que sois penosos jugando al futbol.

    ResponElimina
  2. Para el Anónimo de las 18:39 horas:

    Referente a lo que has escrito ,solo coincido con una frase "hoy hemos merecido mas". Tienes razón, si el Manlleu hubiese estado mas acertado os llevais, no cinco, sino como mínimo 10 goles a Bellvitge. Y para recordarte la diferencia entre los dos equipos aqui la tienes:

    PUNTOS CONSEGUIDOS:
    MANLLEU : 43 BELLVITGE: 11

    GOLES A FAVOR:
    MANLLEU: 62 BELLVITGE: 17

    GOLES EN CONTRA:
    MANLLEU: 25 BELLVITGE: 59

    VICTORIAS:
    MANLLEU: 13 BELLVITGE: 3

    DERROTAS:
    MANLLEU: 3 BELLVITGE: 15

    Creo que no hace falta poner nada mas. Solo decirte que para ver hay que abrir los ojos y si no, ponerse una gafas adecuadas.

    ResponElimina
  3. HOLA a todos,esto del bellvitge que es mejor club solo lo dices tu quando tengais los mismos puntos que el manlleu luego hablas un poco,mirate la classificacion i veras la diferencia que hay entre el bellvitge,hemos tenido muchisimas mas ocaciones para meter 5 o 6 goles mas,el manlleu a sido mucho mas superior que el bellvitge i solo por el resultado ia se demuestra aunque el manlleu podria haber metido 5o6 goles mas!!!tambien mirando la clasificacion nosotros el manlleu vamos 3 i vosotros vais 2 por la cola, ANIMS MANLLEU A SEGUIR ENDEVAN!!!

    ResponElimina
  4. En referencia al primer escrito( si pusiras el nombre sabriamos a quien nos dirigimos) es cierto hoy habeis merecido mas , pero no mas que el Manlleu.Que somos penosos jugando al futbol, es cierto pero solo hoy , por que se nos ha pegado vuestra manera de jugar, de verdad que el equipo no ha sido el de siempre y no nos ha gustado pero aun asi mira la diferencia 5 a 1. Yo mas bien de ti agradeceria que hayamos jugado tan mal por que si no ni en el tren hubieseis metido los goles que pudiesen haber caido. Creo que tienes un grave problema de objetividad. Y sobre lo de que el bellvitge es mejor club tampoco lo creo , creo que ni mejor ni peor solo que de donde no hay no sale y viendo tu comentario , veo que no hay.
    Sin faltar a nadie es una suerte que al tener un dia malo lo hayamos tenido hoy, que todos los tenemos sobre todo el que lo ha escrito por que hay que ser mentecato para meterse en casa ajena y decir lo que ha dicho , aunque ya se sabe con el anonimato todo se puede hacer.

    ResponElimina
  5. supongo que hemos visto partidos diferentes por eso tu apreciacion a nuestros juego.

    Te animo a que sigais trabajando en la misma linea que en la grada . Esa afición es la que engrandece el futbol con alegria y resiganación a lo magnánimo del contrario.
    un sincero abrazo y creo que el año que viene no nos veremos .... al menos jugando en la misma categoria.

    Jordi 10

    ResponElimina
  6. venga iros todos pal pueblo como vuestro ekipillo de manlleu que estoy seguro que os lo pasareis mejor y lo areis mejor jugando a la petanca k jugando al futbol venga aber si ganais a los ekipillos de arriba k en verdad tiene mucho mas talento k vosotros

    ResponElimina
  7. Tant el Manlleu com el Bellvitge no es mereixen els comentaris del primer i del darrer anònim. Amb una manca de respecte i educació total a dos clubs que es mereixen tots els respectes.
    No entenc tanta ràbia i odi cap a nosaltres per part d'aquests anònims, escrits d'una manera impulsiva , desafiant, fora de lloc i, inclús,amb un caire violent.Em preocupa gent així en la societat actual i en un futur.
    Ahir, es va disputar un partit de futbol entre dos equips formats per nens de 13-14 anys, que esperen el cap de setmana per jugar el seu esport preferit.Van poder jugar, hi ho van fer amb esportivitat. Un va guanyar i, l'altre va perdre.Els dos equips van jugar amb ganes i aportant el que van aprenent dia a dia, entrenament a entrenament, amb joc net i amb més o menys sort..Repeteixo, no entenc tant odi cap a nosaltres.
    Com ja vaig dir alguna vegada, en aquest blog tothom pot dir la seva, amb respecta, educació i sense ferir a ningú. Qui no segueixi aquesta norma se li serà tret el seu comentari. Per tant,fins aquí puc arribar.
    Desitjant més seny i educació: salutacions

    ResponElimina

.