dimarts, 15 de febrer del 2011

VÍDEO RESUM DE LA JORNADA 19
AEC.MANLLEU-8  UE.SABADELLENCA-1

Nota: Per escoltar no més la música del vídeo aneu al reproductor "DEEZER" , en la barra lateral dreta i cliqueu sobre "PAUSA"
VÍDEO: JOAN   MUNTATGE: mack

2 comentaris:

  1. Hola bon dia,
    ara llegint el resum del partit que enfrontava el A.E.C MANLLEU amb la SABADELLENCA he trobat diferents errors.
    En primer lloc he llegit que posava que el Victor i el Gerard marcaven un ''hard trick'' jo tota la vida he sentit que es deia ''hat trick'' pero ara tinc confusions.I en segon lloc al resum posa que despres de 2 penals a la mateixa jugada l'àrbit en pita el segon,pero per mi la primera jugada en que fan falta a l'Aitor no es penal perque està fora l'area en canvi la segona si.Però com que no vull tenir problemes amb ningú m'ho tornaré a mirar per si de cas.
    Gràcies per la vostra atenció.

    ResponElimina
  2. Bona nit Anònim...
    T'agreixo la teva observació del meu error, tens tota la raor, es "hat trick " i no "hard trick". Ja ho he rectificat en la crònica. Et demano disculpes per crear-te una confusió...
    També dir-te que a mi va tocar-me uns anys que el català a l'escola era escàs...Per tant faig el que puc i intento fer les mínimes errades d'ortografia que de ben segur en faig... Per tant ja que tu ets tan observador m'he pres el detall d'intentar corregir amb el que he aprés el teu escrit:
    ________________________________
    Hola bon dia,
    ara llegint el resum del partit que enfrontava el A.E.C MANLLEU amb la SABADELLENCA he trobat diferents errors.
    En primer lloc he llegit que posava que el Victor i el Gerard marcaven un ''hard trick'' jo tota la vida he sentit que es deia ''hat trick'' però ara tinc confusions.I en segon lloc al resum posa que despres (després) de 2 penals a la mateixa jugada l'àrbit (l'àrbitra) en pita el segon,pero (però) per mi la primera jugada en que fan falta a l'Aitor no es penal perque (per que) està fora l'area (l'àrea) en canvi la segona si.Pero (Però) com que no vull tenir problemes amb ningú m'ho tornaré a mirar per si de cas.
    Gràcies per la vostra atenció.
    ______________________________________
    Tranquil que aquí no tindràs problemes i, menys estant a l'anonimat.
    Referent al teu respectable parer sobre el penal, segueixo opinant que el primer és penal, com també el que es va xiular...
    Gràcies per escriure i, per les teves observacions.
    Salutacions.

    ResponElimina

.