dilluns, 1 d’octubre del 2012


Presentació de l'AEC Manlleu

L'AEC Manlleu fa la presentació oficial de l'entitat per la temporada 2012-2013 en una gran festa.

Gràcies a que el temps ens ha respectat s'ha pogut seguir el què hi havia establert i el Municipal s'ha convertit en una gran festa que ha acabat amb l'empat a 1 del primer equip contra el Terrassa.

Els Te Delegat's han amenitzat la celebració que ha consistit en la sortida de tots els nens i nenes un a un al terreny de joc enmig de forts aplaudiments. Els jugadors al sortir al camp feien un petit recorregut i anaven a posar-se amb els respectius entrenadors que havien sortit tots junts els primers. 

També han sortit al camp el Car AEC Manlleu format per jugadors de St. Tomàs. Entitat que patrocinarà el Manlleu i que cada 15 dies el dissabte faran un entrenament. 

Una vegada tothom ha estat ben posada al camp s'han fet els respectius parlaments del president del club, Sr. Josep Anglada, el president de la FCF, Sr. Subies, i el Sr. Mas, regidor d'esports de Manlleu. 

Abans de començar el partit de lliga del primer equip s'ha obsequiat el fins ara president de l'entitat, Sr. Nebot, amb una placa per commemorar la seva dedicació al Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.