JORNADA 1
PREFERENT GRUP 2

UN VILASSAR MOLT BEN ORGANITZAT I EFICAÇ...I UN MANLLEU "DESDIBUIXAT" FAN QUE ELS TRES PUNTS ES QUEDIN AL MARESME

UE.VILASSAR"A-3  AEC.MANLLEU"A"-0

El Manlleu no ha pogut començar amb una victòria en el seu retorn a la categoria Preferent. Els punts han set per un Vilassar que li ha sortit a la perfecció la seva estratègia , jugant molt agrupat al darrera, cedint el domini de la pilota al Manlleu però col·lapsant sempre els intents osonencs i amb gran eficàcia al aprofitar les cinc clares ocasions que ha disposat.
En els inicis del partit el Manlleu ha jugat com de costum, amb domini, control, bones passades i perill . En el minut 10 arriba la primera clara ocasió per avançar el Manlleu en el marcador però el remat de cap del GERE quan ja entrava ha set treta per un defensor local. Un Vilassar aguantant i esperant la seva oportunitat veu com el Manlleu està a punt de tornar a marcar en un un contra un del VÍCTOR amb el porter però la pilota surt a fora per molt poc.
Però aquesta clara ocasió del Manlleu ha donat pas als pitjors moments del'equip. En la primera aproximació dels del Maresme el jugador local IGNASI engalta un fort tret des de la frontal de l'àrea del Manlleu que entra per tot l'escaire fent inútil l'estirada del JOAN ENRIC i fent pujar al marcador el 1-0, minut 20. Aquest gol local dona pas a 10 minuts amb un Manlleu completament desencertat. Dos minuts després del gol local, en el minut 24 cau el 2-0 en una jugada per la banda de l'atac del Vilassar que en treu una bona centrada i al segon pal, en MARC, afusella amb el cap. Desconcert total del Manlleu en aquets moments que el Vilassar aprofita per robar una pilota al mig camp per aproximar-se a porteria i engaltar un altre gran tret aconseguint el 3-0, era el minut 30. Curiosament tres ocasions locals i tres gols. Amb el marcador tant desfavorable, el Manlleu intenta refer-se i acabar el primer temps.
En la segona part el Manlleu surt a donar-ho tot, amb molts canvis i efectius en atac. El Vilassar com durant tot el partit, ordenat i avortant tots els intents manlleuencs.El domini de la pilota ha set molt superior al Manlleu però el desencert en la darrera jugada, i l'encert del porter SEGI i defensa local han eclipsat el domini osonenc. Remarcar en aquesta segona part dues contres del Vilassar que en FERRAN, porter del Manlleu aquesta segona part ha pogut aturar.
Bé, cal treure conclusions del que s'ha fet malament i treballar-ho. És el primer partit.Queden molts punts en joc. El proper partit serà el Derbi front al VicRiuprimer al Municipal.... ENDAVANT MANLLEU!!!!!!
L'oportunitat del possible 0-1 del GERE

Ocasió del possible 0-2 del VÍCTOR