dissabte, 27 d’octubre del 2012

JORNADA 4 CADET PREFERENT GRUP 2
DESPRÉS DE DESAPROFITAR MOLTES OCASIONS EL MANLLEU ACONSEGUEIX ELS TRES PUNTS EN EL DARRER MINUT DEL PARTIT
UD.AT.GRAMANET MILAN"A"-0 AEC.MANLLEU"A"-1

Molt s'ha fet esperar la clara victòria del Manlleu en la seva visita al camp de la Grama. El partit no ha set gaire brillant per part dels dos equips però les múltiples ocasions creades i desaprofitades del partit han set osonenques. La Grama tant sols ha portat perill en els primers minuts del partit en una falta directe a la frontal que en JOAN ENRIC molt segur ha enviat a fora, a part d'aquesta ocasió tant sols alguna aproximació a pilota parada  però amb molt poc perill.
Tot semblava que el Manlleu marcaria aviat i seria un partit plàcid pels de la Capital del Ter quan molt aviat ha encadenat dues clares ocasions per marcar. El joc del Manlleu tot hi crear ocasions ha set un xic desordenat, com si hi hagés ansietat per marcar ràpid.
Les ocasions del Manlleu es sumaven , però cal destacar la gran actuació del porter local amb grans intervencions. La primera part ha acabat amb empat a cero a l'espera de la segona per tal de decidir el resultat final.
En la segona part el panorama no canvia. Un Manlleu desbocat, amb forces imprecisions, amb canvis constants de posicions en els seus jugadors, buscant constantment el gol de la victòria amb moltes ocasions.Per part de la Grama, buscant sempre defendre els atacs manlleuencs, treien-se la pilota de sobre lluny de la seva porteria, amb el seu porter molt encertat i deixant passar els minuts.
el 0-1 minut 80 de ROGER PALLÀS
Però quan el temps ja no donava per més, en la darrera jugada d'atac del Manlleu la pilota surt a córner i fruit d'aquest arriba el gol del ROGER PALLÀS. Era el darrer minut del partit, el minut 80, el 0-1 definitiu ,i es feia justícia vistes les ocasions creades pel Manlleu. Amb aquest resultat la Grama passa a tenir presa, però sense encert fins que el temps afegit s'esgota i el manlleu suma justament els tres punts.

Celebració del 0-1