dissabte, 20 d’octubre del 2012

JORNADA 3
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU ES RETROBA PER FI AMB EL GOL EN LA SEGONA PART I SUPERA CLARAMENT AL FIGUERES QUE HAGÉS POGUT MARXAR DEL MUNICIPAL AMB UNA GOLEJADA MÉS ÀMPLIA
AEC.MANLLEU"A"-4  UE.FIGUERES"A"-1

el 1-1 per Manlleu.Minut 43 "GERE"

En aquesta tercera jornada ha arribat la primera victòria pel Manlleu retrobant-se amb l'encert del premi del gol en una segona part demolidora.
El partit ha tingut el mateix guió que en els darrers partits pel que fa la primera part. Un Manlleu que des de l'inici ha buscat marcar però sense encert. Destacar un tret rebutjat pel travesser de la porteria del Figueres per part de l'AITOR. Els visitants amb poca arribada però en el minut 35 aconsegueix en una jugada d'estratègia molt ben resolta a la sortida de cantonada el 0-1 ,el seu autor és en ÈRIC VALERO.
El Manlleu veia com es tornava a repetir el mateix guió que en els altres dos partits anteriors, molt domini però amb el marcador desfavorable.
En la segona és quan el Manlleu que tots coneixem ha destapat la caixa dels gols. Molt aviat, en el minut 43 en GERE aconsegueix l'empat .1-1, al rematar amb el cap una centrada del POL. Aquest gol seria un dels tres que marcaria avui en GERE. Amb l'empat el Manlleu segueix abocat a la porteria del Figueres i aquest sense crear cap ocasió intenta frenar l'empenta local que en el minut 51 en GERE torna a marcar aprofitant un rebutj del porter a tir de falta directe de l'AITOR i posa al Manlleu 2-1.
Un Manlleu a per totes segueix amb el seu esforç atacant i, una gran jugada per la banda de l'ÈRIC, aconsegueix centrar i acaba amb el tercer gol del GERE fent pujar el 3-1 en el marcador, és el minut 56.El Figueres ho intenta però l'entonació dels manlleuencs no afluixa i les aproximacions a la porteria visitant s'accentuen i en el darrer minut del partit, en al 79, el Manlleu posa la cirereta al pastis amb el definitiu 4-1, el seu autor és en ROGER PALLÀS.

Celebració del 4-1 del ROGER PALLÀS
Crònica: mack     Fotos: Jordi              Vídeo resum del partit.....en construcció