dissabte, 13 d’octubre del 2012

JORNADA 2
CADET PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU ES MEREIX ELS TRES PUNTS, PERÒ LA MANCA DE PUNTERIA,UN BON VICRIUPRIMER I DECISIONS DUBTOSES ARBITRALS RESULTEN UN EMPAT
AEC.MANLLEU"A"-1 VICRIUPRIMER REFO FC."A"-1

El possible 1-0 del VíCTOR... anul·lat per fora de joc ?
El Manlleu i el Riuprimer han empatat avui al municipal a un gol. Resultat curt vistes les ocasions creades pels dos equips per tal de poder aconseguir els tres punts. El joc dels dos equips no ha set massa brillant però amb molta intensitat. .
El Manlleu ha sortit des de l'inici a jugar a l'atac i molt aviat ha disposat de dues clares opcions per avençar-se en el marcador. En una d'elles l'àrbitre veu fora de joc en un gol del VÍCTOR. El Vicriuprimer intentant aturar les escomeses manlleuenques amb ordre veu com en la seva primera clara ocasió en treu fruit. És una centrada des de l'esquerra del seu atac i en GERARD ARUMÍ fa un excel·lent salt rematant amb el cap cap a porta fent inútil l'estirada del JOAN ENRIC, això passa en el minut 10 i el Vicriuprimer s'avança amb el 0-1.
El 0-1 del VICRIUPRIMER de GERARD ARUMÍ
Amb aquest resultat advers el Manlleu s'aboca a la porteria vigatana buscant l'empat. Dispose de diverses oportunitats per aconseguir l'empat però, sense èxit. Els jugadors van al vestidor amb el 0-1.
La segona part comença amb un manlleu amb més efectius en atac i, el seu domini s'accentua cada vegada més, creant força perill però sense massa encert en la definició final. Finalment, en el minut 55, tants intents troben la recompensa amb l'empat per part del MIKEL.Aquest 1-1 és protestat pels visitants entenent una ma prèvia, però pocs minuts després l'àrbitre passa per alt dos possibles penals a l'àrea del Vicriuprimer, una sobre l'AITOR i l'altre sobre en NIL.
El Manlleu no afluixa i segueix amb el seu atac intentant buscar la victòria. Això ho aprofita el Vicriuprimer per crear dues contres que a punt acaben en gol. Finalment no hi ha temps i el parti acaba amb repartiment de punts.