dissabte, 26 de maig del 2012

JORNADA 29
EL MANLLEU TANCA LA LLIGA A CASA AMB 15 VICTÒRIES DE 15 !!!
AEC.MANLLEU-5 C.AT.VALLÈS-0

El Cadet "B" del Manlleu 2011-12 ha acabat implacablement els seus enfrontaments de lliga a casa amb una nova victòria al superar amb certa comoditat al C.At.Vallès per un contundent 5-0 . Quinze partits jugats a Manlleu i 15 victòries que han deixat al Municipal com a terreny impossible de batre.

El Manlleu es presentava en aquest darrer partit a casa com a campió, campionat aconseguit ja en la jornada 24. Aquesta vegada els visitants no han fet el passadís als campions i, s'ha guardat un minut de silenci en record de l'àrbitre Jordi Barnils que ens va deixar pocs dies erera, que descansi en pau.
El primer temps s'ha iniciat amb la batuta del joc pel Manlleu però, amb un Vallès força ordenat i lluitador. Les ocasions locals no han tardat en arribar i després de diverses oportunitats per obrir el marcador per part del Manlleu, en el minut 11 , en ROGER PALLÀS enceta l'electrònica amb el 1-0. Amb el resultat favorable, el Manlleu s'acomoda una mica i el Vallès ho intenta i disposa de dues ocasions clares, en la primera la rematada topa amb el travesser de la porteria i en la segona, en JOAN ENRIC es llueix desviant la pilota a corner en una esplèndida intervenció. Amb aquest dos ensurts el Manlleu es torna posar les piles  i en el minut 36 en GERE fa pujar el 2-0. Amb aquest resultat s'arriba al descans.
En la segona el Manlleu ha accentuat el seu domini i el Vallès ha intentat defensar l'escomesa local. En el minut 45 l'AITOR marca el 3-0 pel Manlleu i, tres minuts després , en el minut 48 el mateix AITOR torna encertar i aconsegueix el 4-0. Cal destacar l'actuació del jugador infantil debutant avui amb el Manlleu, en JOEL, que ha jugat al mig camp demostrant les seves bones maneres i tenint una clara ocasió en la que el seu tret s'ha estaballat al travesser . En el minut 74 el Manlleu marca el definitiu 5-0, el seu autor és en EDU.