JORNADA 26
EL MANLLEU SUPERA AMB CLAREDAT A UN LLUITADOR BELLAVISTA
C.BELLAVISTA MILAN-1 AEC.MANLLEU-4

ROGER VERDAGUER
Nova victòria del Manlleu Campió del grup 7 de la Primera divisió Cadet en la visita al camp del Bellavista Milan. En un terreny de joc amb molt bones condicions per practicar un bon futbol i una bona temperatura ambiental s'ha pogut gaudir d'un entretingut partit .
Molt aviat el resultat s'ha inclinat favorable al Manlleu, en el minut 2 en GERE marca el 0-1. Aquest gol tant matiner i el gran domini dels manlleuencs preveia molts gols pels d'osona. Les ocasions es sumaven una darrera l'altre per part del Manlleu, però la bona actuació del porter local, els pals i la manca d'encert han fet que , a la fi del primer temps el resultat no es mogués del 0-1.
La segona ha anat pel mateix camí, poder amb un Bellavista una mica més decidit a portar perill a la porteria defensada per en JOAN ENRIC que en la primera part ha passat desapercebut . Però en el minut 49 en MIKEL aconsegueix desviar una centrada del JORDI i, fa pujar el 0-2 en el marcador.
Pocs minuts després del segon gol del Manlleu, arriba la primera ocasió de perill clara del Bellavista i que, en JOAN ENRIC amb seguretat aconsegueix avortar.  En el minut 59 en ROGER PALLÀS marca el 0-3 pel Manlleu aprofitant una bona centrada cap a l'àrea del Bellavista. A la sortida d'un corner per part dels locals , aconsegueixen el 1-3 , el seu autor és en FRANCISCO ANTONIO. El Manlleu segueix amb el seu ritme dominador i, a manca de 4 minuts per la fi, el minut 76, en VÍCTOR fa el 1-4 definitiu veient al porter avançat i fent passar la pilota per alt.
Bé, cal mencionar  que l'àrbitre d'avui ha set el mateix que en el darrer desplaçament a Parets i que allà no va estar massa encertat, però avui ha estat força bé. També dir que el Manlleu, amb aquest partit ja en porta dos com a campió i encara en queden quatre per acabar el campionat i que, de moment, es troba a faltar una cosa que demostra clarament "fair play" i si més no, reconèixer la merescuda conquesta del títol de lliga per part del Manlleu...El passadís als campions !!!!
 MOMENTS GRÀFICS

JOAN ENRIC

MIKEL, VÍCTOR

VÍCTOR

EDU

SERGI

Crónica: mack               Fotos: Jordi               Vídeo resum del partit amb construcció....