dissabte, 12 de maig del 2012

JORNADA 27
EL MANLLEU VOREJA LA PERFECCIÓ I LA TORRETA ÉS EL PRIMER EQUIP QUE FA EL PASSADÍS AL CAMPIÓ
AEC.MANLLEU- 7  CF.LA TORRETA-0


En el tercer partit després de proclamar-se campió de lliga matemàtic, i a manca de tres més per acabar-la, l'equip de La Torreta ha fet el passadís als campions...Gràcies.

Lluny de baixar el nivell per la consecució del títol el partit d'avui del Manlleu ha fet gaudir a tothom del bon futbol. Especialment en el primer temps, el Manlleu ha practicat un futbol de manual , en la que li ha sortit bé tot el que ha intentat. A destacar els quatre gols aconseguits pel màxim realitzador de l'equip i del grup 7 de la primera divisió, en GERE. El 1-0, molt aviat, en el minut 2, en el minut 12 aconsegueix el 2-0, i en minut 25 el 3-0 en una primera part amb una Torreta entregada front l'allau de joc local.
La segona ha set molt semblant a la primera. També molt aviat, en el minut 46 en GERE marca el seu quart gol i el 4-0 pel Manlleu. Pocs minuts després del quart del Manlleu arriba el 5-0 del MIKEL, minut 54. En ple recital manlleuenc en VÍCTOR marca el 6-0 en el minut 62 i en el minut 72, en MIKEL estableix el definitiu 7-0.
Bon joc de l'equip el vist avui al Municipal de Manlleu. El proper partit serà al Municipal de Vic el proper cap de setmana front al VicRiuprimer.
MÉS MOMENTS GRÀFICS

 
EDU

JOAN ENRIC
 
ROGER PALLÀS,JORDI, GERE
 
SERGI

VÍCTOR
 
ÈRIC

ROGER VERDAGUER
 
CELEBRACIÓ 7-0 MIKEL

SERGI, POL DE LA VIUDA

FERRAN

ROGER PALLÀS
Crònica: mack       Fotos: JORDI             Vídeo resum....en construcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.