dissabte, 19 de maig del 2012

JORNADA 28
TOT HI FER UN PARTIT "FLUIXET" EL MANLLEU HA SET SUPERIOR
CF.VICRIUPRIMER REFO-1  AEC.MANLLEU-2

L'estadi Municipal de Vic ha set l'escenari d'un nou derbi comarcal entre l'equip local i el Manlleu en la categoria Cadet de 1ª divisió del Grup 7. Els dos equips es jugaven l'honor de guanyar l'enfrontament ja que el Vic, a miga taula i, el Manlleu ja campió tres jornades enrere , tenien els deures fets.
El partit ha començat amb el reconegut passadís als campions, que cal agrair, deixant de banda la típica rivalitat  entre els dos equips. I, amb el Manlleu com a clar dominador, trobant-se be en les grans dimensions del terreny de joc. Molt aviat el Manlleu ha avisat amb un tret al pal d'en VÍCTOR, i, en el minut 4 en GERE inaugura el marcador  amb el 0-1 rematant amb el cap una centrada d'en ROGER VERDAGUER. Amb aquest gol el joc del Manlleu baixa una mica i dona opcions a la contra a un VicRiuprimer que intenta portar perill.
El control del partit el continua portant el Manlleu però en el preludi de l'empat, els locals tenen una primera arribada que en JOAN ENRIC atura bé. En el minut 16 arriba el gol de l'empat per part dels locals, aprofitant una errada al mig camp del Manlleu, trena una jugada que en NIL ESPUNYA culmina entrant per la dreta i sorprenent a en JOAN ENRIC . Amb el 1-1 el Manlleu intenta retrobar-se amb el seu joc inicial i provoca diverses ocasions per tornar a manar en el marcador. En el minut 32 el Manlleu torna a manar en el marcador amb el 1-2, el seu autor és en ROGER PALLÂS que, molt murri, s'avança a la sortida del porter i al seu defensa per desviar la pilota cap a gol. Un cop amb el marcador novament favorable, el Manlleu torna a baixar el seu ritme i el VicRiuprimer ho intenta en dues ocasions, però en JOAN ENRIC avorta els intents locals. Amb el 1-2 s'arriba al descans.
En la segona , sense gols, però si diverses ocasions clares per aconseguir-ho. Totes aquestes ocasions han set pel Manlleu menys una en la que el VicRiuprimer ha estat a punt de empatar, ha set una jugada molt semblant al segon gol del Manlleu, però la pilota ha sortit molt a prop del pal esquerra de la porteria defensada per en FERRAN aquesta segona part . Els minuts passaven i, amb el marcador de 1-2 pel Manlleu, en el minut 80 es dona per finalitzat el partit.
Cal destacar l'entrega de tots els jugadors, tant d'un equip com de l'altre, les dimensions grans del terreny de joc, la calor i la manca d'humitat del mateix terreny han passat factura als jugadors amb un cansament visible al acabament  del enfrontament. Com també, destacar l'ambient de cordialitat tant al camp com a les grades.

NOTA CURIOSATot ha anat perfecte..els jugadors,l'actuació de l'àrbitre en el partit, les banquetes , els seguidors, l'escenari ...... Però noi, l'acta del partit...UNA  ALLAU D'ERRADES !!!... Jugadors que no han jugat hi estan inscrits com L'AITOR, jugadors que han jugat i que no hi consten com en NIL TORRENTS per part del VicRiuprimer i l'ANDREU per part del Manlleu, Els que han marcat els gols son uns altres i amb minuts diferents....en fi,un bon grapat de despropòsits...