diumenge, 13 de maig del 2012

EL PRIMER EQUIP DE LA AEC.MANLLEU ACABA LA LLIGA EN TERCER LLOC AL SUPERAR PER UN CONTUNDENT  0-4 AL VIC....I ENTRA EN EL "PLAY OFF" A SEGONA"B" !!!

El Manlleu disputarà la promoció d’ascens a Segona B. L’objectiu s’ha assolit per la porta gran, a l‘últim partit de lliga i al camp de l’etern rival, el Vic. El Manlleu necessitava sumar un punt en el derbi osonenc i ha superat el Vic per 0 a 4 amb dos gols d’Aumatell, un de Dani Planagumà i un altre de Baruc. El partit s’ha aturat per un incident amb una barana que ha cedit durant la celebració del tercer gol manlleuenc i que ha acabat amb l’evacuació en ambulància de dos seguidors, ferits a les extremitats inferiors. Amb la victòria d’avui, el Manlleu tanca la temporada a Tercera Divisió en tercera posició amb 65 punts i amb dret a disputar la promoció d’ascens. Demà coneixerà el seu rival.
Un calendari juganer va fer escaure l’estiu passat un derbi osonenc a l‘últim partit de la temporada, amb el dubte de saber si seria un partit on cap, tots o només un dels dos equips s’hi estarien jugant alguna cosa. El Manlleu ha arribat al derbi Vic-Manlleu amb el ‘play-off’ en joc, mentre que el Vic només es jugava l’honor i l’orgull després de garantir la permanència fa dues setmanes.
El partit s’ha iniciat amb un Manlleu nerviós i amb dificultats en la creació de joc però aviat ha trobat el camí de la victòria amb un gol de Jordi Aumatell al minut 13 després de rematar de cap una bona centrada d’Albert Criado. L’alegria manlleuenca al camp del Vic ha augmentat poc després, quan al minut 16 una errada defensiva local ha permès Planagumà fer el segon gol del partit. El 0 a 2 al marcador ha descol·locat el conjunt vigatà, que no s’ha trobat gens còmode durant la resta de primera part.
A la segona meitat, el Vic s’ha apropat a la porteria de Fran amb perill, però ha estat l’equip manlleuenc qui ha marcat per sentenciar el partit. Ha estat novament Jordi Aumatell, que al minut 56 ha fet el tercer gol del partit, el segon al seu compte particular aquest diumenge. Durant la celebració del gol, una de les baranes de ferro que envolten el camp ha cedit i diversos seguidors del Manlleu han caigut a terra. La pitjor part se l’han emportat dos dels afeccionats, que han hagut de ser evacuats del camp en ambulància per diversos trencaments a les extremitats inferiors.
El partit s’ha aturat durant gairebé mitja hora fins que s’ha pogut garantir la seguretat i l’evacuació dels afectats. Aquesta aturada ha refredat l’ambient festiu i ha donat pas a una darrera mitja hora de partit descafeïnada i sense gaire intensitat en el joc. Amb la victòria a la butxaca el Manlleu ha sabut mantenir el resultat i fins i tot l’ha ampliat al minut 88 amb una diana de Baruc.
Quan l‘àrbitre ha indicat el final del partit ha esclatat l’alegria entre els jugadors i afeccionats manlleuencs. Després de tres temporades quedant-se a les portes del play-off, a la quarta (i no a la tercera) ha arribat la vençuda i el conjunt dirigit per Francesc Cargol i capitanejat per Dani Planagumà, màxim golejador de Tercera Divisió, ha aconseguit el repte del ‘play-off’ d’ascens. Part dels seguidors del Manlleu han entrat al terreny del joc i han celebrat la victòria i el play-off al centre del camp amb els jugadors.
El Manlleu coneixerà aquest dilluns, a partir de les 5 de la tarda, quin serà l’equip contra el que s’haurà d’enfrontar a la primera fase dels ‘play-offs’ d’ascens a Segona Divisió, però ja sap que serà contra un altre tercer classificat dels altres 18 grups (17 sense tenir en compte el grup 5, el català) de Tercera Divisió .