dissabte, 31 de març del 2012

JORNADA 22
UN MANLLEU AL RALENTÍ EN TREU UN EMPAT DE LA VISITA A MOLLET
UE.CF.MOLLET-1 AEC.MANLLEU-1

Primers punts que cedeix el Manlleu en 22 partits consecutius de lliga, fins aquest partit tots els enfrontament han resultat tres punts pels d'Osona. Però el bon camí cap a la conquesta del títol de lliga segueix intacte i, encara que avui s'ha aconseguit tant sols empatar, fa que es sumi un punt més, es mantingui la distància de 16 punts amb el segon classificat i rival en el partit d'avui, i a més, es superi el gol average . Queden 24 punts en joc i el Manlleu a hores d'ara és a 8 punts del campionat.
Avui el Manlleu no ha estat bé. Amb diversos jugadors tocats físicament i mostrant-se atípic  al joc que ens te acostumats . El Mollet, millor ficat en el partit, amb molta rapides i amb força possessió de pilota en la part defensiva. De fet el Mollet ja va agradar en el partit jugat a Manlleu i, cal reconeixer el seu bon nivell, encara que es fa difícil entendre les diverses patinades que ha tingut en altres partits.
0-1.VÍCTOR
El Partit ha tingut dues parts diferenciades. La primera ha set pel Manlleu, que sense fer el seu joc habitual, ha disposat de més ocasions que el Mollet. Molt aviat, en el minut 2 en VÍCTOR posa al Manlleu al davant del marcador amb el 0-1. El Mollet intenta crear perill iniciant la jugada des de al darrera , però el Manlleu ben situat en defensa desfeia els intents locals. Tant sols en una jugada a pilota parada ha creat perill el Mollet a la porteria defensada aquesta primera part per en JOAN ENRIC. El Manlleu ha pogut ampliar el marcador en dues ocasions més però amb el 0-1 en el marcador s'ha arribat a la fi dels primers 40 minuts.
1-1.JORGE CARREON
En la segona ,s'ha vist el Manlleu més atípic del que portem de temporada, cedint molt el control del joc a l'equip local que en el minut 48 ha aconseguit marcar l'empat, el 1-1. Al Manlleu li costava crear i el Mollet amb molta empenta i amb la gran majoria de pilotes dividides favorables ha pogut fer el gol de la victòria, però en FERRAN,porter del Manlleu aquesta segona part ha fet una bona aturada impedint-ho. Però tot i no jugar bé , el Manlleu ha pogut també guanyar el partit en una bona jugada trenada a la contra que en VÍCTOR no ha pogut encertar entre els tres pals del Mollet. Finalment el partit ha acabat amb l'empat a un gol, que vistes les ocasions crec que és just.