JORNADA 20
EL MANLLEU SEGUEIX ...GAS A FONDO !!!!!
CF.VILANOVA VALLES -0 AEC.MANLLEU-7

EL LÍDER DOMINA I GUANYA  AL CAMP DEL VILANOVA DEL VALLÈS 0-7

Tot i no fer un partit brillant de joc, el Manlleu ha resolt  clarament un partit més seguint  amb pas ferm cap a la conquesta del títol de lliga.
En la primera part el joc ha estat en tot moment controlat pel Manlleu davant un Vilanova que intentava sortir a la contra. El Manlleu ha obert la llauna amb el 0-1 ja en el minut 3 de partit amb un gran gol de xut des de quasi el mig del camp d'en POL DE LA VIUDA que ha vist el porter del Vilanova avançat i li ha posat la pilota amb una gran parabola que ha entrat a ran del travesser. Segueix dominant el Manlleu i en GERE fa el 0-2 en el minut 7, i desprès d'aquest el 0-3 d'en MIQUEL el minut 16. Desprès el Manlleu ha tingut  més ocasions però semblava que el Vilanova pressionava més, fins que en els minuts 35 i 39 en ROGER PALLÀS i l'ERIC posaven el 0-4 i 0-5 en el marcador, per tancar la primera part
La segona part ha estat una mica diferent, el Vilanova ha avançat molt les línies intentant d'acostar-se a la porteria del Manlleu defensada avui per en Ferran, amb lo que deixava molt espai davant entre el porter i la defensa local. Amb aquesta situació, l'arbitra ha hagut de xiular molts fores de joc al Manlleu i tallar moltes jugades dubtoses. Aquesta situació ha provocat un joc força crispat amb moltes interrupcions.Entre els constants talls el devanir de les jugades per fores de joc i faltes, els del Manlleu no han estat tant clars  i no han tingut la claredat davant de porta com en altres ocasions. Tot i així, el domini ha seguit sent del Manlleu i en els minuts 60 i 76 ha incrementat el seu marcador amb gols de GERE (0-6)en segona ocasió i de ANDREU (0-7).