JORNADA 18
EL MANLLEU LÍDER SEGUEIX IMPARABLE !!!
CF.LES FRANQUESES-0  AEC.MANLLEU-7
JOAN ENRIC.. seguretat a la porteria.
Segueix el domini absolut del Manlleu en el grup 7 de la primera divisió Cadet sumant els seus partits amb victòries i, els seu partit a les Franqueses ha set un monòleg dels 17 partits anteriors.
L'equip de les Franqueses ha plantejat un partit a la defensiva, intentant jugar al contra-atac, amb una defensa molt nombrosa.Però no ha disposat de gaires opcions, amb un Manlleu molt superior i vistós.
Ja en el primer minut el Manlleu ha avisat del que podia passar amb una clara ocasió per marcar, però no ha set fins al minut 26 quan el Manlleu crea tres ocasions seguides en la mateixa jugada i en JORDI obra el marcador amb el 0-1 amb un fort tret creuat. Vuit minuts després ,en el 34 arriba un gol de traca i mocador per part d'en ROGER PALLÀS amb un tret des de fora l'àrea que entra per tota l'escaire de la porteria local. Amb el resultat de 0-2 s'acaba la primera part.

En la segona, el Manlleu marca ràpidament el 0-3 en el minut 47, el seu autor és l'AITOR que tornava a l'equip després de recuperar-se d'una lesió que la tingut un més de baixa. En el minut 59 en JORDI marca el 0-4 i , el seu segon gol en el partit. Amb aquest resultat le Franqueses tenen una bona ocasió per marcar, però el tret que sembla inofensiu acaba al travesser de la porteria defensada de manera molt segura per en JOAN ENRIC. El Manlleu segueix amb el seu recital ofensiu i en el minut 67 en GERE fa el 0-5 . I en ple recital osonenc en AITOR ( minut 73), i en EDUARD (minut 79) finalitzen una vegada més un bon partit del Manlleu amb el 0-7 final.