JORNADA 19
UN FORT PALAUTORDERA CAU DAVANT LA SUPERIORITAT DEL LÍDER
AEC.MANLLEU-4  CF.PALAUTORDERA-1

Tot seguit del 2-1 del VÍCTOR
En el partit d'avui s'enfrontaven el tercer classificat, el Palautordera ,i el líder , el Manlleu. Ha set un matx que no ha defraudat a ningú, amb molta intensitat, esportivitat, ben dirigit pel àrbitre, amb una estona d'emoció  i que finalment la superioritat del Manlleu ha resultat la continuïtat brillant de l'equip d'osona
en aquesta competició amb 19 victòries en 19 partits. Per l'altre banda,un molt bon Palautordera ho ha posat complicat en algun moment i, ha demostrat el seu lloc en la posició alta de la classificació.
Magistral tret de falta de ROGER VERDAGUER
Els inicis han set trepidants, amb un Manlleu a per feina. Però un Palautordera molt ordenat i un bon porter com l'AITOR han fet que el marcador tardés en inaugurar-se . En el minut 15 arriba el 1-0 pel Manlleu, el seu autor és en ROGER PALLÀS que culmina una bona jugada iniciada per la banda dreta. Amb el resultat desfavorable, el Palautordera juga amb pilotes centrades a llarga distància buscant el remat del seu home punta. A punt ha estat d'aconseguir marcar en el minut 21 però, en JOAN ENRIC en una gran intervenció ha desviat a fora. Aquesta ocasió del Palautordera ha donat pas al gol de l'empat , el 1-1, en el minut 26, l'ha aconseguit en BOUBA que s'ha avançat amb el cap i, amb una pilota bombada ha fet inútil l'estirada d'en JOAN ENRIC. Els darrers 10 minuts que restaven per acabar el primer temps el Manlleu volia però no podia , amb un Palautordera crescut amb el gol de l'empat. Final ment, amb empat a un gol s'ha arribat al descans.
Comença la segona amb un Manlleu desbocat, ràpid, encertat i amb ganes de sentenciar. Amb el Palautordera intentant aguantar l'allau que li venia a sobre veu com en el minut 44 en VÍCTOR marca un golàs, amb "croqueta" inclosa , seria el 2-1. Amb ple domini atacant del Manlleu en JORDI aconsegueix el que seria el 3-1 i, donaria pas a un cert relaxament en el joc tant trepidant vist fins a les hores. El Manlleu segueix dominant, però amb un Palautordera amb ganes de donar-ho tot. L'AITOR, el porter visitant es torna a lluir un cop més en el minut 55. Però avui, en JOAN ENRIC no ha volgut ser menys i en el minut 68 s'ha lluit per dues vegades en una mateixa ocasió doble del jugador del Palautordera BOUBA. En el minut 71 en EDU remata el resultat final amb el 4-1 al aprofitar el rebuig d'una nova gran parada del porter del Palautordera AITOR.
El Manlleu segueix doncs amb el seu camí victoriós cap a conquerir el títol de campió de lliga i tornar al Manlleu a categories superiors, lloc on es mereix.

Felicitar als que, per mi avui, han destacat  una mica més que els altres, al porter del Palautordera AITOR i al del Manlleu, en JOAN ENRIC....dos grans porters.