CADET"B"
AEC.MANLLEU-8 CF.PONIENTE-0

El líder continua el camí cap a la conquesta de la lliga !!!

El cadet B del AEC Manlleu ha tornat a golejar, avui davant del cuer, el Poniente de Granollers.
El Manlleu tot i cedir 4 grans jugadors al Cadet A que estava en quadre per baixes i viatges, ha començat el partit molt concentrat i fruit d'aixó, en el minut 3, en GERE de jugada individual des de la banda dreta de l'àrea  visitant treu un fort xut creuat i obre el marcador amb un gran gol, el 1-0.
El Poniente ha intentat posar l'ordre en les seves línies del mig del camp i defensiva i ha anat aguantant els atacs i control de pilota que era del Manlleu.
Per part de la defensa del Manlleu comentar que ha estat impecable en les poques aproximacions efectuades pel Poniente i per tant, defensa i en FERRAN ha resolt amb èxit totes les situacions adverses creades.
Ha estat en el minut 16 que ROGER PALLÀS ha realitzat el 2-0 pel Manlleu, de bonica rematada de cap per sobre del porter, amb el que s'ha arribat a la segona part, amb un Poniente que hi ha posat molta voluntat i ha evitat una major encaixada de gols.
Ja començada la segona part i just en el primer minut el 41, en MIKEL culmina una gran jugada i amplia el marcador a 3-0, gol que seria el primer del seu particular hat trick d'avui. Mica en mica el Poniente s'anava desfent cada cop més, tant pel resultat en contra com fruit del cansament d'anar darrera la pilota. Al minut 52 i desprès en el 53 ha estat l'ANDREU molt actiu en el partit d'avui que ha ampliat amb dos gols més el marcador amb el 4-0 i el 5-0.

En el minut 63 en GERE amb un bon salt, remata de cap una centrada de corner efectuada per en PAU i fa pujar el 6-0 en el marcador. El partit prenia cada vegada més un tó més fluix, amb aturades del joc, on també el Manlleu es contagiava d'aquesta situació. Finalment en els minuts 69 i 78 en MIKEL ha rematat el partit amb dos gols més, un acabant una bona jugada de la davantera ,el 6-0 , i el segon amb un efectiu xut creuat que li ha permès realitzar el seu hat trick i per acabar amb el definitiu 8-0 per l'equip que està cada cop més a prop de guanyar aquesta lliga.