diumenge, 17 d’octubre del 2010

Un sòlid Manlleu guanya al Sabadellenca

UE. SABADELLENCA -0
AEC.MANLLEU -1

Merescuda victòria l'aconseguida avui per l'equip en la seva visita al terreny de la Sabadellenca. Encara que el resultat ha sigut per la mínima, aquest és enganyós, el Manlleu ha fet mèrits suficients per marxar de Sabadell amb un resultat més ampli.
En un partit molt matiner, el Manlleu s'ha aproximat amb perill a l'àrea local. En el minut 4 l'AITOR ha tingut la primera ocasió amb un un contra un amb el porter que, aquest ha pogut aturar. Entre els minuts 11 i 19 fins a cinc ocasions repartides per en GERI,VÌCTOR i ROGER VERDAGUER han precedit a una de les dues clares ocasions locals. Aquesta primera ocasió local ha arribat en el minut 20, i de l'única forma en que la Sabadellenca ha creat perill, aprofitant els tirs de falta directa. La falta molt ajustada al travesser fa lluir a JOAN ENRIC desviant el suficient per que la pilota no entri i sigui rebutjada pel travesser .
 En el minut 21 en PAU torna avisar del perill del Manlleu en atac i, en el 23 arriba el gol del Manlleu culminant una ràpida jugada conduïda per en PAU des de la banda, el seu autor és l'AITOR (0-1).En el minut 31 en VÍCTOR és a punt d'aconseguir el segon pel Manlleu però, el seu xut ensopega amb el pal de la porteria local.Després d'una altre ocasió sense èxit d'en VÍCTOR (minut 42) els locals tenen la seva segona i darrera clara ocasió.Els locals treuen na falta (minut 46) i des de l'interior de l'àrea del Manlleu un davanter engalta de "xilena" cap a porta. Però l'IGNASI, molt atent, aconsegueix aturar. A partir d'aquests moments el Manlleu es dedica a controlar el partit en diverses aproximacions sense massa perill i el Sabadellenca intenta igualar però un Manlleu molt ordenat i amb les idees clares avorta qualsevol intent.