dissabte, 2 d’octubre del 2010

ELS TRES PUNTS DEL NARCÍS SALA...CAP A MANLLEU
UE.SANT ANDREU-2  AEC. MANLLEU - 3
0-1

El Manlleu ha aconseguit la victòria al camp del Sant Andreu per 2-3 després d'un partit amb molt desgast físic per part dels dos equips i amb molts nervis. Un Sant Andreu que ha presionat molt en el darrer quart per empatar el partit, possant a la balança les ocasions d'uns i altres, el Manlleu les ha sabut aprofitar millor   i a guanyat el partit.
El primer quart ha sigut totalment pel Manlleu que, molt aviat, ha obert el marcador marcant el 0-1 (minut 2).Ha sigut fruit d'una sortida de córner molt ben tret per en ROGER VERDAGUER, alt, al primer pal i que un defensor local ha desviat cap a dintre. En el minut 5 en VÍCTOR hages pogut marcar desprès d'una bona retallada dintre l'àrea que ha sortit a fora per poc. En el minut 8 en ROGER VERDAGUER ha xutat des de fora l'àrea molt a prop del travesser. En el minut 10 una altre ocasió, aquesta molt clara d'en JORDI que marxa a fora per poc. El domini i les ocasions del Manlleu era la tònica fins que en el minut 14 en GERI a miga volta aconsegueix el 0-2. Amb aquest resultat hem arribat a la fi del primer quart que ha servit per tallar el domini manlleuenc i donar aire a un desdibuixat Sant Andreu .
En els dos següents quarts el domini ha estat més repartit , amb un Manlleu que ha baixat el ritme i, amb molta intensitat per part del Sant Andreu que l'ha portat a igualar el marcador marcant un bonic gol en el minut 33 (1-2) i el 2-2 en el minut 54 desprès d'aprofitar un rebot dintre l'àrea del Manlleu. Poc ha durat l'alegria local i el desensis visitant ja que dos minuts després, en el 56, en PAU marca aprofitant una passada d'en MAURO amb el cap, a la sortida de la cantonada, el definitiu 2-3.
En el darrer quart els locals han anat a totes amb poc encert final. El Manlleu aguantant el resultat i sortint amb alguna contra força perillosa però sense èxit.
Ha sigut un partit en el que els dos equips s'han buidat físicament i han demostrat estar molt treballats fisca i tècnicament.
jugada del 0-2
PAU, l'autor del 2-3