diumenge, 10 d’octubre del 2010

EL MANLLEU PERD AMB EL JABAC ....

AEC.MANLLEU - 1
UFB.JABAC I TERRASSA -2
El Jabac ha guanyat avui en la seva visita al municipal de Manlleu per 1-2. Resultat enganyós vistes les ocasions desaprofitades pel Manlleu que, com a mimin mereixia l'empat. Avui la sort ha donat l'esquena al Manlleu. De fet, encara que el seu joc no ha tingut el ritme que ens tenia acostumat, també cal remarcar el bon joc del Jabac i el rosari d'errades arbitrals en les que n'ha sortit més perjudicat el Manlleu. Amb tot això, no desmereixo la victòria visitant però crec que s'ha trobat amb un premi excessiu.
El primer quart ha sigut de domini del Manlleu que ,molt aviat en el minut 2, ha avisat amb una ocasió del'AITOR.. En el minut 8 ha arribat el 1-0, en ROGER VERDAGUER treu des de la cantonada i, en GERI marca amb un gran cop de cap.El Jabac no ha tingut cap opció en aquests primers 18 minuts.
1-0 GERI
El segon quart ha sigut pel Jabac que ha tingut dues ocasions anteriors al gol de l'empat, però l'IGANSI (porter del Manlleu aquests dos primers quarts) ha aturat de manera brillant. En el minut 26 arriba el 1-1.Aquest empat és a conseqüència d'una falta directe a la frontal de l'àrea (per mi inexistent, error arbitral) que provoca targeta groga al POL.
1-1
En el tercer el domini és repartit, però amb arribades del Manlleu. En el minut 38 en VICTOR xuta a fora. Dos minuts després, un altra vegada VÍCTOR fa lluir al porter de Terrassa i, en el minut 43 en AITOR i en VÍCTOR combinen però la pilota surt a fora per poc. En el minut 49 el Jabac treu una falta que surt per sobre la porteria defensada per en JOAN ENRIC.En el minut 51 el Manlleu marca però el gol és anulat per fora de joc.
Una de les ocasions del Manlleu
El darrer quart ha sigut de domini pel Manlleu però amb molta sort pel Jabac que en l'única “ocasió” qua ha tingut ha marcat el definitiu 1-2(minut 55). Una altre errada arbitral al no pitar una falta favorable al Manlleu habilita al jugador visitant que des de molt lluny de la portaria, li surt el xut enverinant...Li surt una vaselina que entra tocant al travesser de la porteria d'en JOAN ENRIC. Amb el resultat en contra el Manlleu s'aboca a la porteria del Jabac i, te dues clarísimes ocasions, una en el minut 70 en la que un defensor del Jabac treu de sota pals. I la més clara, en temps de descompte, en GERI a porta buida li surt a fora.Finalment l'àrbitre pita la fi del partit amb l'alegria del resultat pel Jabac i amb la tristor pels jugadors del Manlleu.
Per algú aquest resultat pot ser una sorpresa. De fet és el primer partit des de la pretemporada que perd el Manlleu. Jo crec que no és cap sorpresa, el nivell que ens trobem i que crec que ens trobarem en aquesta primera divsió és i serà molt alt i igualat.
INFANTIL"A" JORNADA 3
A dalt d'esquerra a dreta: JORDI,SERGI,JOAN ENRIC,MAURO,IGNASI,POL.ROGER VERDAGUER,AITOR,JOSEP MARIA SALA (entrenador). A sota, d'esquerra a dreta: NIL MARISCAL,MARC ROTA,ALBERT,CARLES,GERARD (GERI),EDUARD,PAU,VÍCTOR,NIL PLÀ.