dissabte, 30 d’octubre del 2010

UN MANLLEU EN RATXA
AEC.MANLLEU -5
CF. DAMM - 0

Tercera victòria seguida del Manlleu que li permet seguir en solitari en la segona posició de la classificació a tres punts del primer, l'Espanyol.
Pocs problemes se li han presentat al Manlleu en el partit d'avui davant un bon equip com la Damm, que en tot moment ha donat la cara i, ha intentat tractar de tu a tu a un Manlleu superior.
Com ens te habituats, l'equip  molt aviat ha encarrilat el marcador amb el 1-0(minut.4), en GERI ha sigut el seu autor aprofitant una centrada d'en PAU.Pocs minuts després, en el minut 9 l'AITOR marca el 2-0. La Damm, fidel al seu joc creatiu, intenta assetjar la porteria d'en JOAN ENRIC, però sense rematada final i, el Manlleu , després de dues ocasions d'en ROGER VERDAGUER i d'en VÍCTOR, aconsegueix el 3-0 (minut.35), el seu autor l'AITOR novament.
 Aquest tercer gol sentència el partit i el Manlleu baixa el llistó. Tot i així, en el minut 46 l'AITOR marca el seu tercer gol i el 4-0 rematant una centrada des de la cantonada.Seguit del quart gol del Manlleu arriben cinc minuts de presió i de dues clares ocasions per part de la Damm, però en JOAN ENRIC en dues grans aturades esfuma les voluntats dels cerveses . El Manlleu torna a ser l'amo i senyor del partit i les ocasions tornen a fluir per part d'en VÍCTOR i en CARLES fins al definitiu 5-0 (minut.61) aconseguit per en MAURO a la sortida de un córner.
Bé, nou punts seguits els aconseguits per l'equip que li permet seguir en les primeres posicions del campionat. El proper partit serà front al Barça al seu terreny de joc.