dissabte, 23 d’octubre del 2010

EL MANLLEU.....MOLT SUPERIOR

U.E.U.BELLVITGE-0
AEC.MANLLEU - 6

El Manlleu ha superat al Bellvitge en un domini total del partit. Poca cosa  a escriure d'un partit en el que el domini ha sigut tant exagerat per part del Manlleu i, en el que el resultat ho resumeix clarament.
El domini ha sigut tant del Manlleu que el resultat s'ha quedat curt. deixant els sis gols marcats de banda, fins a quinze clarísimes ocasions, amb dos pals inclosos d'en VÍCTOR i GERI.Els porters del Manlleu, en JOAN ENRIC i l'IGNASI han passat desapercebuts .Cap jugada de perill, cap corner,cap tir entre els tres pals ni a porta del Ballvitge.
Destacar els cinc gols aconseguits per l'AITOR i el gol de l'ALBERT , com també l'actitud d'ordre, treball i compromís de tot l'equip, des de els tècnics fins al delegat passant pels jugadors, tant els que han sigut convocats avui com els que s'han quedat a fora de la convocatòria....GRÀCIES EQUIP !!!!
Els gols :0-1 minut 10.AITOR, 0-2 minut 17 AITOR, 0-3 minut 28 AITOR, 0-4 minut 52 AITOR, 0-5 minut 61 AITOR, 0-6 minut 68 ALBERT.