dissabte, 28 de novembre del 2009

PER FI ARRIBA LA VICTÒRIA

A.E.C.MANLLEU - 2
C.D.PREMIA DALT -1

Tres punts més els aconseguits avui pel Manlleu en el seu enfrontament amb el Premià de dalt. Després de tres emparts consecutius, aquest retrobament amb la victòria fa créixer els ànims a l’equip i el manté a prop dels primers llocs de la classificació.
Molta igualtat la vista avui en el Municipal amb dos equips disciplinats i amb ganes de jugar un bon partit. El Manlleu es presentava amb tres baixes importants i amb moltes ganes de retrobar-se amb la victòria i un Premià de dalt que venia de guanyar l'anterior partit a casa.
La primera part ha sigut igualada, amb els dos equips sense crear gaire perill i les defenses molt ordenades.
En la segona el panorama ha canviat i els dos equips han començat a tindre arribada cara porteria. En el minut 38 el Premià de dalt ha avisat amb un xut a la creueta local. Aquest avis ha vingut seguit del 0-1 pels visitants (minut 39) de falta directe des de la frontal. Amb aquest resultat el Manlleu s'ha espavilat i, amb molt esperit de superació ha pogut empatar. En el minut 45 en GUILLEM ha aconseguit l'empat (1-1), ha batut  al porter visitant culminant una bona jugada de l'equip. El Premià de dalt  no ha baixat la guàrdia en cap moment, posant a prova sempre a la defensa manlleuenca que ha estat molt segura. En el minut 54 en CARLES ha aconseguit el 2-1 definitiu aprofitant una falta directe molt ben executada. Els darrers 16 minuts han sigut de domini altern amb un Premià de Dalt intentant igualar el marcador però sense èxit i, un Manlleu molt ordenat.