diumenge, 22 de novembre del 2009

EL MANLLEU DEIXA ESCAPAR LA VICTÒRIA

CD.MONTGAT "A" - 2
AEC.MANLLEU "B" - 2

El Manlleu s'ha deixat dos punts en el partit disputat al municipal de Montgat, després de capgirar el resultat en la segona part i disposar de una pena màxima per certificar la victòria.El partit ha sigut molt dur, amb entrades molt perilloses i amb una actitud molt poc esportiva i amb certa manca de" fair play "per part d'algun jugador local.Rés a dir amb el bon tracte rebut pel CD.MONTGAT, que ha sigut l'habitual entre entitats.
La primera part ha començat amb dues ocasions clares pel Manlleu que han acabat amb gol, el primer anul.lat per un clar fora de joc i, el segón també però per un fora de joc molt dubtós. El Montgat s'ha vist sorprès per aquest inici i en una jugada de rebots dintre l'àrea manlleuenca han marcat el 1-0 (minut 12).Ha sigut la única ocasió clara que ha tingut l'equip local per batre la porteria defensada en aquesta primera part per l'IGNASI. Amb el marcador en contra el Manlleu ha disposat de tres molt clares ocasions per igualar el marcador amb un tret al pal i una bona intervenció del porter local.Amb aquest resultat injust ,vistes les ocasions i el joc d'uns i altres, s'ha arribat a la fi dels primers 35 minuts.
El 1-1 de l'ALBERT
En la segona el Manlleu ha sortit amb les idees molt més clares i ha retocat les posicions.Ha començat a triangular i jugar per baix fins que el seu clar domini ha donat el seu fruit.Ha sigut en el minut 47 quan l'ALBERT ha igualat el marcador amb el 1-1 al treure una falta de forma magistral.El domini ha continuat i la duresa que durant tot el partit han utilitzat els locals s'ha accentuat provocant una clara pena màxima que ha significat el 1-2 d'en GARARD pel Manlleu (minut 55).A continuació (minut 58) una altra forta entrada i, un altra penal a favor del Manlleu però, aquest ha sortit fora. Del possible 1-3 hem passat al definitiu 2-2 (minut 62). Gol de falta indirecte ben transformada pels locals fent impossible l'estirada d'en JOAN ENRIC, porter aquesta segona part. Fins a la fi del partit el Manlleu intentant crear joc i un Montgat fent ús del seu físic i........
El 1-2 de penal d'en GERARD
Nota: Que quedi clar que aquesta crònica és la meva modesta opinió. El comportament i les paraules que he sentit avui a dintre el camp m'han deixat desencaixat amb nens de 12,13 i 14 anys.Aquesta temporada és d'aprenentatje per l'equip en la nova categoria d'infantil cara a la propera,espero que els nostres jugadors, i en especial també els locals, hagin aprés coses del partit d'avui i entre elles, el que no han de fer mai: insultar i menysprear al contrincant.