EL MASNOU NO POT GUANYAR A UN MANLLEU DISCIPLINAT.

En JOAN ENRIC i l'IGNASI ELS MILLORS DEL PARTIT

C.D. MASNOU -1
AEC.MANLLEU-1

Partit emocionant , vibrant ,amb moltes ocasions de gol, amb grans intervencions dels porters,amb molta despesa física, amb molts nervis i, amb el resultat incert fins a la fi del mateix  .

El partit ha començat amb certa igualtat i amb dos equips que han volgut imposar la seva manera de jugar.Un Masnou amb bona tècnica ,bones triangulacions i un físic força superior i, un Manlleu amb el seu joc de toc i lluitador. En el minut 12 el Manlleu s'ha avançat en el marcador fruit d'un cop de cap d'en GUILLEM aprofitant una centrada magistral de l'ALBERT de falta. A partir del gol del Manlleu, el Masnou ha buscat amb insistència el gol de l'empat amb varies ocasions clares per aconseguir-ho peró, avui, era el dia dels porters i la defensa del Manlleu, han estat impressionants, sobre tot el porter d'aquesta primera part l'IGNASI amb dues intervencions magistrals. El temps poc a poc avançava , les ocasions del Masnou també fins que s'ha arribat a la fi dels primers 35 minuts amb el resultat de 0-1 pel Manlleu.

La segona es preveia un Masnou abocat a l'atac i un Manlleu perillós a la contra. Així ha sigut. Si el porter de la primera part l'IGNASI ha estat espectacular el de la segona, en JOAN ENRIC també ha estat esplèndid amb dues aturades providencials i amb una seguretat a l'alçada de tota la defensa manlleuenca. El Masnou ha tingut varies ocasions per igualar el marcador i el Manlleu a la contra n'ha tingut dues de molt clares,una per part de l'AITOR que després de superar al porter i rebre una clara falta segueix la jugada i surt per poc a fora, l'altre ocasió que hagués pogut significar el segon pel Manlleu ha sigut una pilota recuperada per en GERARD i quan es quedava amb l'AITOR amb un dos contra un l'àrbitre s'ha equivocat entenent que en GERARD havia fet falta en la seva recuperació. Els minuts anaven corrent i en la darrera ocasió del Masnou, en l'única errada defensiva de l'equip manlleuenc, els locals han aconseguit marcar el 1-1 (minut 69) en una jugada a l'espai i devant la sortida desesperada d'en JOAN ENRIC.
A la fi,un empat en un camp molt difícil, davant un gran equip el Masnou que de ben segur que estarà en la part alta de la classificació. I un Manlleu que ho ha donat tot amb un desgast físic impressionant i la sensació d'equip difícil de batre.Felicitats als dos equips.