dimecres, 11 de novembre del 2009

Miquel López, nou entrenador de l'AEC Manlleu



L’AEC Manlleu ja ha tancat el fitxatge de l’entrenador que ha de substituir Francesc Cargol. Es tracta de Miquel López, ex-tècnic del Santboià i actual seleccionador amateur de Catalunya.

López i el club han tancat l’acord aquest dimecres al matí. El nou tècnic es farà càrrec de l’equip aquest dijous, substituint Francesc Cargol que s’ha vist obligat a deixar l’equip per sotmetre’s a un trasplantament de ronyó. Miquel López, actualment, és el responsable de la selecció amateur de Catalunya, que al desembre ha de disputar la Copa de les Regions. La seva voluntat és combinar els dos càrrecs, aspecte que veu bé el Manlleu. Tot i això, falta el vist-i-plau de la Federació Catalana de futbol. El que està clar és que Miquel López serà l’entrenador del Manlleu fins a finals de temporada.
El nou tècnic té clar que l’objectiu de l’equip ha de ser poder disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió B. Miquel López coneix bé el Manlleu, ja que l’ha vist en diferents ocasions aquesta temporada i va ser present en el partit de l’última jornada al camp del Santboià. Un aspecte que pot beneficiar el tècnic i el Manlleu és que coneix bé la categoria i els equips catalans perquè ha vist la majoria d’equips aquesta temporada en la seva tasca de seleccionador català amateur.
El Manlleu, actualment, ocupa la sisena posició a dos punts de la zona de play-off d’ascens. Aquest diumenge l’equip manlleuenc rep la visita del Cornellà.
Noticia d'Elter.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.