dissabte, 14 de novembre del 2009

.......A FALLAT LA PUNTERIA

A.E.C.MANLLEU "B"-1
C.F.BUFALA "A" -1

Mal resultat pel Manlleu el d'avui al Municipal  després de la gran quantitat d'ocasions de que a disposat i, bon resultat pels visitants pel poc perill que ha creat.

L'estratègia dels visitants s'ha vist aviat, impedir el joc de toc del Manlleu i ,lluny de trenar jugades,intentar no perdre el partit. Ho han aconseguit amb unes línies molt ordenades i definides, amb un físic molt superior, amb pilotes llargues i a corre, amb bon control del temps del partit i ,també,amb una mica de sort. Sort que no ha tingut el Manlleu que avui li ha faltat definir les moltes ocasions que ha tingut.

Primera part de domini absolut del Manlleu amb diverses oportunitats per marcar però un Bufalà molt contundent aguantant bé el domini manlleuenc.En els darrers 10 minuts d'aquesta primera part el joc s'ha igualat però sense més ha finalitzat amb el 0-0.

En la segona el panorama no ha canviat. El domini ha sigut pel Manlleu i les ocasions també.El Bufalà tant sols ha creat perill a partir de la única jugada més o menys trenada  que ha significat el 0-1 (minut 41)fins el minut 50 en que hagués pogut marcar el segon a sortida de la cantonada. Amb el 0-1 desfavorable el Manlleu s'ha avocat a l'atac buscant l'empat i, l'ha aconseguit l'AITOR (minut 55) de un tret creuat des de la frontal de l'àrea . A partir de l'empat, més ocasions pel Manlleu però sense punteria i un Bufalà aguantant i esperant la fi del partit que, ha finalitzat amb empat.

Bon treball dels dos equips. S'han vist dos sistemes molt diferents i la manca d'encert en la definició de les clares ocasions del Manlleu han premiat l'estratègia de un fort Bufalà.