JORNADA 9
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
TOT I EL BON PARTIT DEL MANLLEU ELS TRES PUNTS ES QUEDEN A GIRONA
FC.GIRONA-2 AEC.MANLLEU-1

Nova derrota amb regust amarg pel Manlleu en la seva visita al terreny del FC.Girona. Com  acostuma passar en altres partits, resultat desfavorable per molt poc en el marcador i amb una habitual manca de sort i sobre tot, sortint sempre desfavorable dintre les errades arbitrals.Amb això, no negar les bones maneres dels gironins, que per ocasions han merescut guanyar el partit.
En un terreny de joc força mullat per la pluja caiguda els dos equips han saltat al camp amb ganes d'oferir un bon joc. Molt aviat el Girona s'ha fet amo en defensa , tallant els tímids intents del Manlleu . Poc a poc els locals han començat a crear ocasions de gol i ha començat a destacar el que seria el millor jugador del partit, el porter del Manlleu el JOAN ENRIC, amb bones aturades i mostrant una gran seguretat.
Els minuts passaven amb un joc molt de mig camp però amb ocasions pel Girona, fins que en el minut 31 en SANDING, el jugador amb més perill en atac dels locals aconsegueix batre amb una bona rematada de cap i per l'escaire al fins a les hores invertible JOAN ENRIC, que fins hi tot ha estat a punt de desviar la pilota. El 1-0 puja al marcador i el panorama no canvia  gaire, amb un Manlleu que ho intenta però sense èxit. El primer temps acaba amb el 1-0 pel Girona.
En la segona el joc s'iguala i comença a tindre les seves opcions el Manlleu que comença a portar més perill a la porteria de ALEX. Els minuts passen amb el marcador favorable als locals fins que una jugada a la contra del Girona,de nou en SANDING es planta sol amb a la porteria del Manlleu per aconseguir el 2-0 en el minut 75. El Manlleu treu ràpidament de mig camp i marca però, l'àrbitre no dona vàlida la jugada ja que encara no havia xiulat l'inici de la mateixa.
Amb el 2-0, el Manlleu es bolca a buscar el gol i en el minut 78 ROGER PALLÀS aconsegueix reduir distàncies amb el 2-1. A partir del gol del Manlleu, les oportunitats es van alternant pels dos equips sent més clares les dels locals però novament topen amb un excel·lent JOAN ENRIC a la porteria del Manlleu.
Les ocasions del Manlleu en els darrers minuts no son tant clares com les dels locals, però veu com no se li senyalen dos clars penals a favor, un per una clara falta a l'ÈRIC i l'altre per unes mans que el línier veu clarament però no ajuda gens a l'arbitra a decidir-ho. El partit acaba amb el 2-1.
Nota: Cal remarcar la vergonyosa actuació del Sr. ALBERTO GOMEZ PALOMINO, linier del partit que sortirà impune, segurament, de la seva greu falta al reglament arbitral al adreçar-se a uns quants pares del Manlleu dient " QUE MALOS SOIS...APRENDED A JUGAR A FUTBOL".. Increïble aquesta reacció per part d'aquest individu , faltant a una Institució com la AEC.MANLLEU i a un equip que ho ha guanyat tot des de prebenjamí i que està passant per un molt mal moment.

Crònica: mack       Fotos: JORDI