dissabte, 30 de novembre del 2013

JORNADA 11
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EF.ST.FELIU DE GUÍXOLS"A"-0 AEC.MANLLEU"B"-1
L'EQUIP ACONSEGUEIX LA PRIMERA I ESPERADA VICTÒRIA AMB UN JOAN ENRIC ATURANT UN PENAL AL MINUT 2 JUNT UN GRAN GOL DEL "GERE" AL MINUT 36.
El Juvenil de preferent guanya els seus tres primers punts en un partit de lliga al camp de L'escola de Futbol de Sant Feliu de Guíxols per 0-1.
La corda cada jornada quedava més tensa per un Manlleu mancat de punts i que veia com no podia errar en la seva visita a Guíxols. I així ha set, aconseguint una victòria balsàmica que el fa pujar un lloc i no perdre el pols amb els equips de sobre la classificació.
El partit ha començat sota la pluja, el vent i el fred. Però molt ràpidament, en el minut 2 arriba la més clara ocasió pels locals. L'àrbitra xiula penal en unes mans dintre l'àrea del Manlleu i primer contratemps . Sota els pals en JOAN ENRIC, concentrat i murri esperant el tir del jugador local i, gran aturada del porter manlleuenc que deixa anar tota la seva ràbia acumulada per la mala sort en partits anteriors.

Aquesta gran aturada tot just a l'inici esperona a l'equip i comença a dominar i acostar-se a la porteria local.En Pol De la viuda, que per cert avui junt amb els seus companys en defensa han estat a un gran nivell, gaudeix d'una bona ocasió que no acaba a entrar.

S'arriba al  minut 36 i al gol del Manlleu del GERE. Un gran gol. Treu una falta al mig camp en Carles a la banda pel EDU, que centra a l'àrea i en GERE engalta una rematada amb el cap imparable.Puja el 0-1 pels osonencs amb l'alegria immensa dels jugadors i seguidors.
Amb aquest resultat el Manlleu passa a control.lar totalment el partit amb un Sant Feliu que vol i no pot. Amb el 0-1 s'arriba al descans.
En la segona, el panorama no canvia. El Manlleu controlant els temps del partit amb joc molt de mig camp pels dos equips. El temps s'acabava i el Sant Feliu intenta el darrer esforç per igualar, però un segur JOAN ENRIC i un gran treball de l'equip en totes les seves posicions fan que els tres punts siguin pels de la Capital del Ter.