JORNADA 7
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
CF.DAMM-4 AEC.MANLLEU-3
UN MANLLEU A LA CONTRA,NO S'EMPORTA L'EMPAT DEL CAMP DE LA DAMM PER MOLT POC

El Manlleu segueix en la part baixa de la classificació al perdre el seu enfrontament en terreny de La Damm tot hi donar millors sensacions que els dos darrers partits.
El plantejament del Tècnic Gerard ha set molt definit des de el primer segon, el de jugar tancat al darrera i buscant l'oportunitat de sorprendre als cervesers al contra-atac . Amb una mica més de sort quasi aconsegueix l'empat en darrer sospir del partit.

La primera part ha set de domini total de la Damm al mig camp, amb un Manlleu que li ha cedit aquest espai però molt ordenat al darrera, avortant sempre els intents locals. El temps passava amb el marcador per estrenar fins a les acaballes d'aquest primer temps, amb deu minuts en els que s'han vist tres gols. El 1-0 arriba al minut 42 i el seu autor és en VÍCTOR MARTINEZ que supera per alt al porter avui del Manlleu FERRAN. Dos minuts després arriba una bona contra del Manlleu i en GERE marca el 1-1. Ja en temps elegit del primer temps quan tot semblava que s'aniria al descans amb empat, en JORGE CARREON torna a avençar a la Damm amb el 2-1, era el minut 47.
En la segona, segueix el panorama vist en la primera part. Un Manlleu esperant al darrera i una Damm intentant sentenciar el resultat. Però és el Manlleu que aquesta segona part troba més opcions en els seus intents que aconsegueix empatar el partit amb el 2-2 de AITOR en el minut 60.
Amb el resultat igualat el Manlleu veu com de manera rigorosa l'àrbitra castiga al POL DE LA VIUDA amb la segona groga deixant l'equip amb 10 jugadors. Amb la desgraciada lesió de NIL SERRA a les acaballes de la primera part i amb aquesta expulsió del POL el Manlleu queda molt tocat al darrera i, la Damm en treu profit i encadena dues jugades en les que aconsegueix el que semblava ja sentenciar el partit. El 3-2 de JORGE CARREON al minut 69 i el 4-2 en el minut 69.
Però a dos minuts pel final en PAU MATAS marca el 4-3 pel Manlleu i el partit entra en una recta final en la que els locals demanen el temps i el Manlleu crea dues ocasions. En la darrera, en VÍCTOR és objecte d'un possible penal que el linier aixeca la banderola però en el minut que era i amb la pressió local decideixen treure's de la butxaca un fora de joc. Ja no hi ha temps per res més i el resultat final és de 4-3 per una bona Damm.