JORNADA 10
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
EL MANLLEU ENTRA AL PARTIT EN EL DARRER QUART , EMPATA I QUASI GUANYA
AEC.MANLLEU-1 EF.CE.MATARÓ-1

Mal partit el vist avui al Municipal per part del  Manlleu. Sobre tot durant els primers 45 minuts en els que no li ha sortit res, cedint molt terreny al joc de creació visitant i nul en atac. El Mataró sense fer cap cosa de l'altre mon n'ha tret profit del desconcert manlleuenc en la primera part.
El Partit ha començat amb l'única ocasió pel Manlleu que ha acabat en gol que l'àrbitre no ha donat al aixecar la bandereta el linier per fora de joc, que creiem que efectivament fins a tres jugadors que no intervenen hi son , però el que fa el gol no. Es treu el fora de joc i el Mataró aconsegueix el 0-1 en el minut 4, CARLOS culmina una jugada individual en la que es desfà còmodament de fins a tres defensors del Manlleu i es treu un fort tret i col·locat que fa inútil l'estirada del JOAN ENRIC.
Molt aviat doncs, el Manlleu passa de poder anar al davant del marcador a anar al darrera i, comença el mal joc local en el que les erades es sumen una darrera l'altre deixant al Mataró dominar en defensa i el mig camp. Tot i així la porteria del JOAN ENRIC no passa per ocasions clares dels visitants. Amb aquest resultat de 0-1 s'arriba al descans.
En la segona el Manlleu millora força el seu joc i comença a equilibrar el domini de la pilota, però sense arribada final. Passaven els minuts i el Manlleu poc a poc es va acostant a la porteria visitant. En el minut 70 el Mataró es queda amb un jugador menys, IVAN SARABIA  és expulsat per segona targeta groga i, el Manlleu entra en els seus millors minuts del partit.
Al minut 75 arriba el buscat empat del Manlleu, ROGER PALLÀS aconsegueix el 1-1 en una jugada personal de cor i ganes i endolla encara més al Manlleu en el partit. Amb l'empat i un jugador menys, el Mataró baixa molt el llistó i passa a defensar el marcador.
El Manlleu abocat en atac genera un parell de bones ocasions sense èxit i, els visitants també en tenen una de molt clara en una contra.En el minut 80, l'ÀITOR rep dues targetes seguides per protestar una decisió arbitral i, els dos equips es queden amb 10 jugadors.

Els minuts s'agostaven i, en temps efegit,  l'ÊRIC en una jugada personal és a punt d'aconseguir la primera victòria al Municipal i en la lliga. No hi ha temps per més i es xiula la fi del partit.

L'equip segueix a la part baixa de la classificació,però a pocs punts dels equips que es salven del descens. La propera jornada te molt a veure amb un rival directe, el Guíxols a tres punts i un partit més jugat. A veure si arriba per fi el plaer de sumar els tres punts en joc.