dilluns, 28 d’octubre del 2013

JORNADA 6
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
AEC.MANLLEU"B"-1 UE.VILASSAR"A"-3
EL JUVENIL DE PREFERENT TOCA FONS I...DESTAPA LA CAIXA DELS INTERROGANTS

Que els resultats no acompanyen és un fet. El Manlleu és a la part baixa de la classificació. De sis partits han perdut tres i tres han acabat empatats. De tots aquests jugats cal destacar la bona inèrcia d’un equip guanyador i que practica bon futbol en els quatre primers enfrontaments, que tot i no guanyar, va fer mèrits per fer-ho. Però, l’altre dia a Santa Coloma de Farners i en aquest darrer al Municipal front la UE.Vilassar, ha deixat en evidència la quantitat d’interrogants que envolta aquest gran equip.

Un equip que va començar aquest Agost, a un ritme d'entrenaments trepidant  amb 22 noms a la plantilla, que per cert encara en podeu llegir 21 a la pàgina web del Club. Va veure com 3 canviaven d’aires, 1 va  anar cap el Juvenil A, i l’altre no va arribar ha ser fixat. Dels 17 jugadors restants, dos de segon any i la resta Juvenils de primer any.

Panorama complicat per en Josep Maria Sala, entrenador de l’equip i coordinador del club fins la setmana d’inici de la competició , setmana en la que en “Motoret” Sala va deixar l’entitat....Gran Interrogant.

En el darrer amistós de pretemporada   cau greument lesionat en SERGI, que per cert, avui és operat i li desitjo tota la sort del mon i que es recuperi bé. Dels 17 passem a 16 jugadors .

Ràpidament es posa el substitut del Sala al front de l’equip. En Gerard Autet agafa el conjunt amb molta il·lusió ,amb ganes de treballar i sabent el potencial de bon jugadors que formen el conjunt. La seva implicació junt amb la de l’Albert Rudé és d’admirar i reconèixer. Amb tot axó el Manlleu entra en competició.

Ja ficats en la lliga, dels 16 jugadors cada setmana i per mala sort en va caient un de lesionat, sent disponibles 15 jugadors. Els resultats no acompanyen  i es creen més interrogants.

Arribem als darrers dos partits amb un Manlleu desconegut , amb un futbol estrany i de baix nivell i ple de despropòsits i, tot plegat ....més interrogants !!!!.i tothom buscant responsables i a la vegada...irresponsables.

Per engruixir encara més la bola dels interrogants, un jugador plega i demana la baixa. L’equip es queda amb 15 jugadors. I amb un lesionat més, el Manlleu es presenta en el darrer partit a casa amb tant sols 14 jugadors i amb un cos tècnic molt limitat a l’hora de plantejar el partit i els canvis d’estratègia en el mateix.

Aquest equip s’el nombrava darrerament com l’equip “cirereta” del Manlleu. Engruixint amb èxits d’història del futbol Base del Club ( Ascens a Divisió Honor Aleví, Tercers a Divisió Honor Infantil, Ascens a Preferent Cadet, Ascens a Divisió Honor Cadet i campió en diversos tornegos internacionals)..Sempre ha deixat la seva categoria en el lloc més alt del futbol català oferint als seus companys i equips més petits l'oportunitat de gaudir d'aquestes categories....Si mireu les fotos penjades al bar del club es fa difícil contemplar-ne de l'equip, però n'hi ha una.

Que està passant Manlleu ?? !!!!!  Aquest equip no pot acabar com si rés !!!!

Un equip que sempre a seguit la dita:
" L'èxit consisteix a obtenir el que es desitja. La felicitat, a gaudir del que s'obté "
Com molt bé diu un bon amic i entrenador :
“Un jugador, un company, un equip, una plantilla, un club...La suma de persones en una institució, amb humilitat, respecte i treball  es pot arribar on un s'ho proposi.”
                                                                                 Escrit: JOAN


Crònica del partit.

El Manlleu ha deixat novament l'oportunitat de pujar posicions en la taula en el seu enfrontament amb un rival directe com el Vilassar.
Un Manlleu mancat d'efectius, per lesions, baixes etc....ha vist com no més començar, al minut 2 el Vilassar fa el  0-1 en una jugada en la que el seu autor, en DANI venia clarament de posició de fora de joc molt ben assenyalat pel linier i que el sr.Colegiat principal el desautoritza donant el gol com a vàlid .
Cop dur pel Manlleu aquest gol tant matiner dels visitants . Però en el minut 13 en CARLES treu una falta directa des de la frontal de l'àrea visitant per aconseguir un bonic gol, el 1-1. 
S'entra en uns minuts d'anades i vingudes, d'uns i altres fins que en el segon tret entre el tres pals dels visitants, en DANI es treu un tret molt col·locat fent inútil l'estirada del JOAN ENRIC i aconseguit el 1-2, era al minut 29.
Amb el marcador desfavorable una altre vegada el Manlleu intenta remuntar. Arriba fins a quatre vegades amb molta claredat ,fins hi tot topa amb el travesser de la porteria del Vilassar, però sempre sense sort. Amb aquest resultat s'arriba al descans.
La segona ha set plena de despropòsits pel Manlleu front a un molt ordenat i correcta Vilassar. Amb un mig camp local totalment entregat, les progressions de les jugades manlleuenques acabaven totes en pilotes llargues i sense perill. Per part del Vilassar, amo i senyor del mig camp trenava jugades en les que l'ocasió no arribava però feia intuir que finalment arribaria. En el darrer minut del partit DAVID afusella la porteria del Manlleu fent pujar el definitiu 1-3.
Crònica: mack   Fotos: JOAN   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

.