JUVENIL PREFERENT GRUP 2
"CHAPEAU" PEL MANLLEU....
EL MANLLEU ES MEREIXIA LA VICTÒRIA.. PERÒ SUMA EL SEU PRIMER PUNT
CF.LLORET"A"-1 AEC.MANLLEU"B"-1

El Manlleu ha sumat el seu primer punt en la seva visita al camp del que era el líder, el Lloret. Poc premi pel osonencs ja que la victòria hagués estat la millor resposta al seu domini i millor joc junt a les moltes clares ocasions creades davant un Lloret que s'ha vist sorprès i superat pel joc del Manlleu.
El Manlleu es presentava, com ja des de l'inici de la temporada amb baixes molt importants, en GERE,SERGI i FERRAN en aquest partit però amb el retorn del POL DE LA VIUDA després de la seva lesió que encara no li havia deixat jugar en la lliga. També comentar la participació del VÍCTOR mancat de forces al estar malalt durant la passada setmana.
L'edat,la superioritat física i la condició de líder, feia preveure un partit clar pel Lloret. El partit comença amb els homes del GERARD AUTET molt ben ordenats i centrats en el partit, amb seguretat a la porteria del JOAN ENRIC, una defensa molt encertada, un mig camp incansable amb molt control i eficàcia, i un atac ràpid i perillós. El Lloret intentant dominar ,aplicar el seu joc i físic sense èxit errant força en totes les seves posicions.
Molt aviat ja ha avisat el Manlleu amb dues clares ocasions del AITOR i del ROGER PALLÀS. En el minut 15 arriba un gol anul·lat força dubtós de l'ÈRIC per fora de joc. El Lloret topava sempre amb un Manlleu encertat al mig camp i en defensa i les poques arribades que ha tingut en el primer temps han tingut l'encert del JOAN ENRIC o bé la pilota sortia desviada a fora.
En el minut 29 arriba el premi al joc del Manlleu, el 0-1. És en una jugada en la que el Lloret treu un còrner favorable, el rebuig és de l'AITOR i en CARLES fa una passada llarga que l'ÈRIC culmina amb un tret ras per sota les cames del porter local.
Lluny de baixar la guàrdia, el partit segueix el mateix guió que fins el 0-1 fins a la fi del primer temps.
En la segona, el Lloret intensifica el seu esforç, però el Manlleu no baixa el ritme i està a punt de marcar el segon gol en tres clares ocasions en les que la sentència hagués pogut ser. El temps passava i els locals intentaven igualar el partit amb jugades illades.En el minut 76 el Lloret empata el partit fruit d'una pilota solta dintre l'àrea resultat d'un fluix rebuig dels defensors que ARNAU aprofita per afusellar la porteria del JOAN ENRIC.
Amb l'empat el Lloret troba opcions per marcar el seu segon però el bon partit del JOAN ENRIC i la seva defensa ho impedeixen. El Manlleu també te les seves opcions en els darrers minuts però el resultat de 1-1 seria ja definitiu.
La mala sort segueix aliada amb un Manlleu que mereix molt més del que obté. Si els dos primers partits van estar molt bé, el de Lloret ha set per treure's el barret...ÀNIMS EQUIP !!!!!
Crònica: mack          Fotos: Joan