JUVENIL PREFERENT GRUP2
EL MANLLEU HA TINGUT LA VICTÒRIA A TOCAR FRONT AL LÍDER
AEC.MANLLEU"B"-2 UE.OLOT"A"-2

La bona feina i preparació durant la pretemporada portada a terme pel gran Josep Maria Sala i el bon mètode de preparació tàctic de l'entrenador Gerard Autet i preparador físic Albert Rudé, comencen a veure's en un equip format íntegrament per jugadors de primer any juvenil amb l'excepció de dos de segon any.
Quatre son els partits jugats de lliga, els dos primers perduts i els dos darrers empatats, però en tots ells el Manlleu ha pogut guanyar. El primer amb una actuació arbitral molt nefasta, el segon amb una mala sort increïble, i els dos darrers empats amb mal regust ja que es mereixia poder millors resultats.
Si el partit de la jornada anterior va ser al camp del líder, en el d'avui era front al nou líder OLOT, un equip tot de tercer any (95) fet per pujar i que de moment el veig amb més opcions.
Amb indiferència de l'entitat i nivell del seu rival, el Manlleu acostuma jugar sempre el seu joc i , avui no ha set una excepció. Cal remarcar que s'ha pogut veure un Manlleu més fort en el cos a cos, més murri i sobretot, entenent molt bé les tàctiques del tècnic Manlleuenc Gerard, molt treballades en els entrenaments.

El primer temps ha set trepidant, sobre tot per part del Manlleu que molt aviat, en el minut 3, en VERDI marca de falta directa el 1-0 després de tocar lleument a la tanca i entrar com un llampec a la portaria dels de la Garrotxa . L'Olot ho intentava però un gran Manlleu no deixava opcions fent que el joc fos sempre al terreny visitant. En una de les poques jugades trenades en aquesta primera part dels olotins aconsegueixen empatar el partit El 1-1 arriba al minut 10 i el marca ANTONIO RUEDAS.
Amb l'empat el Manlleu segueix intens i molt ficat en el partit, després de diverses ocasions arriba el gran segon gol del VERDI, el 2-1 en el minut 28. En CARLES treu una falta lateral, quan tothom creu que centrarà, treu en rera cap en ROGER, el que engalta una" gardela" des de fora l'àrea que entra per tot l'escaire. Un gol de traca i mocador. l'Olot comença a prendre més part en el partit i el joc queda una mica equilibrat però les ocasions més clares tornen a ser pel Manlleu amb una bona actuació del porter de l'Olot. Els equips van als vestidors amb el 2-1.
En la represa, el panorama no canvia, dura uns 10 minuts fins que l'Olot passa a deixar el joc de toc i comença a buscar la porteria del FERRAN, porter avui del Manlleu, amb pilotades llargues. En el minut 59 l'Olot treu una falta i un mal rebuig defensiu del Manlleu deixa la pilota habilitada per POL SERRA que marca el gol de l'empat, el 2-2.
Amb l'empat, els dos equips intenten decantar el resultat amb ocasions pels dos equips però les més clares pel Manlleu que topa amb les bones aturades del porter de l'Olot. Tot i que el Manlleu a pogut guanyar a un gran Olot, l'empat tampoc ha set injust.