diumenge, 20 d’octubre del 2013

JORNADA 5
JUVENIL PREFERENT GRUP 2
UN PENAL EN ELS DARRERS SEGONS DEL TEMPS AFEGIT DONA UN PUNT A UN "DESCONEGUT" MANLLEU AL CAMP DEL CUER FARNERS
CE.FARNERS"A"-2 AEC.MANLLEU"B"-2

El Manlleu n'ha tret el seu tercer empat consecutiu en la visita al camp del que era cuer, el Santa Coloma de Farners, en un partit ple de despropòsits i un desconegut equip manlleuenc. El bon joc dels osonencs en els partits anteriors i les males estadístiques dels locals, feien preveure la primera victòria del Manlleu.
En la seva sortida al camp, el jugadors han vestit una samarreta donant ànims al seu company SERGI per la greu lesió que el tindrà força mesos de baixa.ÀNIMS SERGI..T'ESPEREM !!!.Comença a rodar la pilota i, ràpidament, s'observa un Farners molt ficat en el partit i un Manlleu totalment desconegut, amb moltes imprecisions, arribant sempre tard a les pilotes dividides, sense donar més de tres passades seguides i donant facilitats a un lluitador Farners. Aquesta manera de jugar tan dolenta del Manlleu dura tot el primer temps i el Farners en treu profit marcant dos gols que deixa en evidència el desgavell manlleuenc.
En JABBIE BAGABA, atacant local, ha set el que ha aconseguit els dos gols locals, el 1-0 en el minut 19 al aprofitar un seguit de facilitats defensives del Manlleu desesperants i, el 2-0 en el minut 44 al culminar una entrada sense oposició per la banda esquerra i creuar la pilota a la sortida del JOAN ENRIC.De fet, tot i el mal joc del Manlleu en aquesta primera part , el Farners no ha disposat de gaires més ocasions que en les que ha marcat els seus dos gols i remarcar també l'única ocasió del Manlleu que ha topat amb el travesser de la porteria local.
Pitjor no podia jugar el Manlleu i, en la segona, sense millorar massa, hi posa més cor i empenta i, passa a portar més perill, però en el minut 60 el Farners pot sentenciar el partit en una contra, amb el Manlleu abocat buscant el seu primer gol, aconsegueix crear una bona ocasió que en JOAN ENRIC, espès avui com tots els seus companys, aquesta vegada salva el tercer gol local.Els minuts passaven i el Farners perdent el temps de totes les maneres, amb canvis, allunyant pilotes, tirant pilotes des de la seva banqueta al terreny de joc per parar el mateix...etc...etc...fins que en el minut 70 NICOLAI rep la segona targeta groga al impedir que el Manlleu tregui una falta al mig camp.

Els locals amb un jugador menys intenten matar els intents manlleuencs amb top tipus d'estetègia per que el temps passi ràpidament.En el minut 75 per fi arriba el 2-1 pel Manlleu rematant amb el cap AITOR fent inútil l'estirada del porter local. Amb el gol augmenten les ocasions del Manlleu tot i el seu joc desordenat, però el temps corria per uns i no avançava pels altres i, s'entra ja en temps afegit. En la darrera jugada l'ÈRIC entra a l'àrea local i és clarament travat per ARNAU SORO i objecta de un clar penal que el col·legiat encerta xiular. La pena màxima la llença AITOR i empata el partit 2-2. Sense deixar treure ja de mig camp es dona el partit per finalitzat.

Empat que es dona per bo per part  del Manlleu i  dolent pels de Farners ja que tots creien que ja ho tenien guanyat..però el futbol és així de just o injust.