JORNADA 8
EL MANLLEU SUPERA A UN GRANOLLERS MOLT DEFENSIU I SUMA TRES PUNTS MÉS.
EC.GRANOLLERS"A" -0  AEC.MANLLEU -5
0-1. minut 18. ROGER VERGADUER
Segueix la bona ratxa tant pel que fa a punts com a gols aconseguits i encaixats per part del Manlleu. Tres punts més els aconseguits al camp del Granollers en un partit dominat en tot moment tot i la dificultat que ha presentat el Granollers en defensa.Destacar la bona actuació del porter local, amb diverses aturades de mèrit que han impedit un resultat encara més ampli pel Manlleu , com també destacar cap aproximació de perill local a la porteria del Manlleu defensada en la primera part per en FERRAN i en la segona per en JOAN ENRIC.

Des de l'inici del partit, les estratègies dels dos equips s'han manifestat. La dels Manlleu, la de sempre, tocar i tocar, buscant les ocasions de gol. Les del Granollers, amb una defensa nombrosa, intentant dificultar les oportunitats manlleuenques, i buscar la possible contra. De fet, el Manlleu li ha costat marcar el primer gol degut al plantejament local,  el 0-1 ha arribat a pilota parada, en el minut 18, de corner directa, un gran gol de ROGER VERDGUER.Amb aquest resultat,el Granollers ha seguit amb el seu plantejament defensiu i les ocasions del Manlleu per ampliar el marcador han continuat, però entre la defensa i les bones intervencions del porter local,el segon gol visitant no arribaria fins a la segona part.

La segona part ha set un calc de la primera fins el minut 67 , en el que en ROGER PALLÀS aconsegueix de manera brillant, desbordant per la banda esquerra a la defensa local, entrant a l'àrea i d'un tret fort i col.locat marca el 0-2. Amb aquest gol la defensa local perd aquell encert anterior i quasi totes les arribades del Manlleu acaben en gol. En el minut 70 l'AITOR marca el 0-3 superant la sortida desesparada del porter del Granollers. En el minut 74 en ROGER PALLÀS marca el seu segon gol i el 0-4. I davant l'allau del Manlleu, en ROGER PALLÀS marca un "hard trick", en el darrer minut del partit defineix el definitiu 0-5.