UN MANLLEU MOLT SUPERIOR SUPERA AL CF.PONIENTE
CF.PONIENTE "A"-0   AEC.MANLLEU-9
3-0.GERE
Un Manlleu molt superior no ha tingut problemes per superar a un Poniente amb molta voluntat però superat en tot moment per la qualitat dels de la capital del Ter.
En un camp de joc amb unes dimensions molt reduïdes el partit ha transcorregut quasi bé sempre en terreny local.
Després d'acostumar-se a les petites dimensions del terreny, en el minut 14 en ROGER VERDAGUER ha inaugurat el marcador amb el 0-1 d'un fort tret col.locat des de l'exterior de l'àrea. En el minut 17, en GERE marca a miga volta dintre l'àrea el 0-2 i, en el minut 27, en GERE torna a marcar en una bona rematada de cap a centrada d'en PAU i deixa el 0-3 , resultat al descans.
En la segona, més domini i més gols per un Manlleu imparable. En el minut 49 en CARLES marca el 4-0 en un tret molt ajustat des de fora l'àrea i, en el minut 56 L'ANDREU culmina una bona jugada per la banda per aconseguir el 5-0. Bonic també ha set el 6-0 d'en Jordi en el minut 64, resolent una paret perfecta amb en VÍCTOR. En el minut 66 s'estrena amb el gol en EDU desprès d'una desafortunada errada del porter local. El Manlleu seguia amb el seu ritme i, en el minut 69 en MIKEL fa el 8-0. A poc per la finalització del partit, en el minut 77 en ROGER PALLÀS estampa el definitiu 9-0.