JORNADA 7
LA VICTÒRIA DEL MANLLEU I,ELS RESULTATS DE LA JORNADA...
 EL FAN MÉS LÍDER
AEC.MANLLEU - 3   CF,UE.MOLLET -2

El Manlleu agafa més distància a d'alt de la classificació després de superar al Mollet junt les derrotes de les Franqueses i el Parets en la jornada.
Ja es preveia un partit amb més oposició per part del contrincant i així ha set. De manera genèrica el Manlleu ha merescut la victòria en un partit que el Manlleu ha creat més perill. Per part del Mollet, destacar el bon partit que ha fet i els deu minuts que han tingut dominats .
1-0.minut8. GERE
Molt aviat el Manlleu ha començat a ensenyar el seu perill i en el minut 8 en GERE recupera la pilota en la pressió sobre la defensa visitant i, entra a l'àrea pel lateral engaltant un fort tret col.locat que fa inútil l'estirada del porter del Mollet inaugurant el marcador amb el 1-0. Pocs minuts després en el minut 15, l'AITOR culmina de manera brillant i també amb un tret potent una centrada des de la banda d'en PAU i aconsegueix el 2-0.
2-0.minut 15. AITOR
Amb aquest resultat clar pel Manlleu el Mollet fidel a un bon joc s'aproxima a pilota parada a la porteria defensada per en JOAN ENRIC sense massa perill, tant sols destacar un tret que passa molt a prop del travesser. El Manlleu, tranquil amb el marcador favorable, va sumant clares ocasions sense poder-les transformar. S'arriba a la fi dels primers 40 minuts amb el clar 2-0 pel Manlleu.
Comença el segon temps amb el mateix panorama, fins que en el minut 47 l'àrbitre pita un penal molt rigorós a favor al Mollet i, en MARC, fa entrar als visitants en un partit que fins al moment portava el ritme del Manlleu, marcant el 2-1. El Mollet es creix amb aquest gol i en el minut 51 en DAVID aconsegueix igualar 2-2 el resultat amb un bonic tret que entra molt ajustat al travesser de la porta d'en JOAN ENRIC.

3-2.minut 70. ROGER VERDAGUER
Aquesta reacció del Mollet s'acaba amb el gol de l'empat ja que el Manlleu torna amb les seves aproximacions a la porteria defensada per en SABER i, en el minut 70 arriba el gran gol d'en ROGER VERDAGUER que servirà per tornar a posar al Manlleu al davant en el marcador. El gol d'en ROGER VERDAGUER ha set d'aquells poc habituals, de falta directa des de quasi el mig camp, amb molta potència i entrant ajustada a l'escaire, molt difícil d'aturar pel porter visitant. Novament amb el resultat favorable, el Manlleu impedeix aquesta vegada, l'intent d'una nova reacció visitant i s'arriba a la fi dels 80 minuts amb tres punts més pel líder.Cal destacar que el Mollet, sense rifar mai la pilota, ha agradat força i ha set fins el moment l'equip que ha presentat més oposició al bon joc del Manlleu.
AITOR, GERE

POL DE LA VIUDA

CARLES

EDUARD

AITOR,MIKEL

Crònica: mack     Moments gràfics: Jordi    Vídeo resum del partit...en construcció.