dissabte, 5 de novembre del 2011

JORNADA 5
L'ACTUACIÓ DESCONCERTANT ARBITRAL ENS HA FET SORTIR DEL MUNICIPAL AMB SENSACIÓ DE "MAREIG"
AEC.MANLLEU - 6    CF.VILANOVA VALLES - 0

Un Manlleu, que no a cedit cap punt des de l'inici de la competició, ha jugat com a líder front al cuer Vilanova del Vallés i l'ha derrotat per un clar 6-0  com ja era previsible. El resultat s'ha quedat molt curt vistes les clares ocasions desaprofitades pel Manlleu. El Vilanova del Vallés tant sols ha tingut alguna oportunitat en l'inici del partit.La diferència entre els dos equips ha set molt gran.
Avui, malauradament, ha set el protagonisme i el desconcert en les seves decisions de l'àrbitre. Un cop visionat el vídeo de tot el partit n'he tret les dades que seguidament exposo, i que, han set les causants al meu entendre d'observar un partit sense ritme, amb moltíssimes interrupcions i amb  moltes d'aquestes, ni uns ni altres, enteníem que havia xiulat l'àrbitre, cap a munt...cap a vall ...Total un desgavell de decisions arbitrals :
L'àrbitre ha xiulat ,entre faltes que certament ho eren i moltes que tant sols ho ha vist ell a favor d'uns i altres, fores de banda correctes i varis  en que la pilota no havia sortit, substitucions, amonestacions la majoria amb un excés impulsiu desmesurat de l'àrbitre, tant per uns com per els altres.....Com deia, l'àrbitre ha xiulat un total de 243 vegades, sense comptar els inicis  i els finals de les parts. Si hi apliquem uns 10 segons de mitjana per posar la pilota en joc en les 243 aturades surten que tant sols s'han jugat uns 39 minuts aproximadament dels 80 minuts del partit.
Això ha provocat, al meu entendre, que el partit no tingués ritme i que finalment resultés un partit avorrit, lent i, fins hi tot , que tothom demanés que s'acabés abans.Entre tots ha resultat un partit així...però el principal protagonista ha set la desafortunada actuació arbitral.
El 1-0 l'ha marcat en ROGER PALLÀS en el minut 9. En el minut 14 novament en ROGER PALLÀS fa el 2-0. En el minut 46 en GERE marca el 3-0 i , en el minut 51 arriba el gol d'en PAU que tornava a l'equip després d'una llarga lesió, era el 4-0. En el minut 57 en VÍCTOR aconsegueix el 5-0. I el definitiu 6-0 ha set en el minut 70 i l'ha marcat en CARLES.