diumenge, 30 d’octubre del 2011

JORNADA 4
EL JOC DUR DEL PALAUTORDERA INSUFICIENT DAVANT UN BON MANLLEU
CF.PALAUTORDERA "A"-1  AEC.MANLLEU"B" -3




El Manlleu ha sumat la seva quarta victòria consecutiva al superar al CF.Palautordera en el seu terreny per un clar 1-3. Encara que el resultat sembli tant clar pel Manlleu, l'equip osonenc s'ho ha tingut que treballar de valent després de portar sempre el ritme del partit i disposar de nombroses ocasions. Han set els darrers 10 minuts en els que el Manlleu ha pogut deixar clara la seva superioritat reflectida en el marcador final.




En el primer temps el Manlleu ha set l'amo i senyor de la pilota, amb moltes aproximacions perilloses i, un Palautordera intentant aturar amb el seu superior físic el domini manlleuenc. Però després de diverses arribades a la porteria local, molt ben defensada pel millor jugador dels locals avui, el porter AITOR, el Manlleu s'avança al marcador en el minut 13 (0-1),el seu autor és en GERE al aprofitar un rebuig del pal. Pocs minuts després l'àrbitre no dona com a bo un gol d'en JORDI que a tots ens ha semblat gol correcta. El Palautordera sense crear perill comença a ensenyar les seves armes, que les aplicaria al límit en la segona part. Amb aquest resultat de 0-1 injust vistes les clares ocasions del Manlleu s'arriba al descans.

Comença la segona part amb canvis als dos equips. El domini del Manlleu continua i el segon no arriba fins que en una jugada illada el jugador local IVAN es planta sol davant la porteria defensada per en JOAN ENRIC i de tir creuat aconsegueix el 1-1, era el minut 55. Amb aquest empat el Palautordera es creix i accentua d'utilització del seu joc avui, joc molt físic i de contacte, amb entrades al límit..Però el Manlleu no baixa la guàrdia i, fidel al seu estil, sense entrar en les provocacions locals, MIKEL marca el 1-2 en el minut 71 i, tot seguit, en el minut 73 en VÍCTOR estampa el definitiu 1-3. Remarcar el joc dur excessiu del Palautordera en els darrers minuts i amb sort, no hi han lesionats.
0-1.minut 13 GERE

1-3.minut 73 VÍCTOR

Celebració del 1-3. VÍCTOR i GERE

VÍCTOR

Celebració del 1-2 d'en  MIKEL


FERRAN 

ROGER PALLÀS
 Crònica: mack    Fotos: JORDI      Vídeo resum en construcció.

1 comentari:

  1. La fidelitat a una manera de practicar el futbo,dona el seu fruit de justicia esportiva.No es un critica pero llastima de certa permisivitat arbitral i l'anul.lacio del segon gol que maaracria el juagador despres de un rebot d'un xut d'aquest mateix jugador NO era fora de joc miri com es miri.Felicitat al equip per la seva esportivitat .

    Jordi 10

    ResponElimina

.